sábado, mayo 25, 2024

L’Ajuntament de Tavernes contacta amb la Subdirecció General per a la protecció de la costa

L’Ajuntament de Tavernes contacta amb la Subdirecció General per a la protecció de la costa

S’ha acordat revisar la priorització de les actuacions en la costa valenciana, amb la finalitat d’aplicar solucions el més prompte possible en la platja de la Goleta en la reunió de L’alcalde de Tavernes, Sergi González amb  el subdirector general per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz.

L’últim informe de Demarcació de Costes data de 2015; per això, l’Ajuntament considera necessari revisar la priorització perquè la situació ha canviat molt en els darrers anys.

Sergi González ha destacat que “el fet de plantejar una nova revisió de les actuacions en la costa valenciana és molt important perquè suposarà prioritzar solucions als problemes en la platja de la Goleta. Esperem que el compromís de Protecció de la Costa siga ferm i les actuacions necessàries es realitzen tan prompte com siga possible”.

- Publicidad -

Per la seua part, Ángel Muñoz ha remarcat que són coneixedors de la problemàtica de la platja de la Goleta, la qual va provocar el seu tancament durant el mes d’agost, i aquesta revisió permetrà accelerar les actuacions. A més, ha assenyalat que la pujada del nivell del mar, la major assiduïtat de les tempestes, l’urbanisme desmesurat i la baixada de l’aportació de sediments fluvials han agreujat la situació de la platja de la Goleta.

A més, Demarcació de Costes va començar la setmana passada les tasques de regeneració de la platja de la Goleta amb la reposició de 20.000 tones d’arena per a protegir les edificacions de cara a futures tempestes.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Lara Romero: «Hemos apostado por nuestro entorno»

Tavernes de la Valldigna se presenta en FITUR con un gran atractivo para los amantes del deporte....

Tavernes de la Valldigna se posiciona como destino turístico...

Tavernes de la Valldigna ha estado presente en la primera jornada de Fitur de este año 2024....

Tavernes listo para acoger la primera etapa de la...

Tavernes de la Valldigna será el punto de salida de la Semana Ciclista – Vuelta Femenina de...