10.6 C
Gandia
/ 20 marzo 2023

Porrat La Font d’en Carròs 2023: dates i programació completa

Porrat La Font d’en Carròs 2023: dates i programació completa

Dos anys després torna el Porrat de Sant Antoni amb normalitat al poble. Podem observar una programació farcida d’activitats pensada per a gent de totes les edats i amb tots els gustos, amb Trobada de cerveseres, Exposició al Saló de Plenaris recordant els «Scouts de la Font d’en Carròs», Animació i Teatre de carrer, concert del grup Glop’s Esponja, Correfoc i Espectacles de foc. I com no les diferents àrees com el Mercat Medieval, la Fira de Comerç Local, la Fira Gastronòmica o la Fira d’Atraccions.

En aquesta edició cap destacar la II Concentració de Vehicles a motor del dissabte organitzada per la Comparsa Carròs o la tornada de les Boixeteres amb la XIX edició del diumenge, com no, dels ja tradicionals actes religiosos, com la Benedicció d’Animals, l’Encesa de la Foguera, Sopars i Dinars populars, les Exposicions de boixets a la 1a Planta de l’Oficina de Turisme, etc.

Ees interessats podran apuntar-se a qualsevol membre de la Comparsa la Badà per al sopar del divendres 27, mentre que a l’Oficina de Turisme per al dinar de putxero del diumenge 29, fins dijous 26.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS