El Centre Esportiu de Miramar renova les instal·lacions

0
El Centre Esportiu de Miramar renova les instal·lacions

L’Ajuntament de Miramar ha aprofitat el tancament per la COVID-19 i l’estiu del Centre Esportiu El Molí per a renovar les seues instal·lacions. Per a aquestes reformes s’ha invertit algo més de 60 000 € de fons propis municipals.

El més gros de la reforma ha tingut lloc a la piscina municipal: millora del paviment i sanetjament i pintura de l’estructura del sostre. A més s’ha renovat el sistema de gestió de l’aigua i l’ambient en tot el centre. Al SPA també s’ha fet una renovació del sostre, s’ha adecuat la pintura de la sauna i han incorporat un paviment antideslisant.

A la sala de musculació i les sales comuns s’han fet canvis menors. S’ha dut a terme un gran treball de netetja i manteniment i han renovat tota la tapiseria de les màquines.

L’alcaldesa de Miramar, Pilar Peiró, es mostra molt satisfeta amb aquesta remodelació del Centre Esportiu i asegura que la millora «demostra el compormís constant amb l’esport i el manteniment d’una instal·lació esportiva pública de gran qualitat que l’any que ve compleix 10 anys».

Es preveu la reapertura del centre per a la pròxima temporada amb «unes instal·lacions modernitzades i una major qualitat del servei».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí