miramar campanya covid
Foto: Ajuntament de Miramar

L’Ajuntament de Miramar ha organitzat una nova campanya de conscienciació per a tota la ciutadania contra la covid-19. Aquest projecte porta com a títol «Sigues responsable. Ens juguem molt» i són els veïns i veïnes de Miramar els protagonistes. Dones i homes de totes les edats, des dels sis anys fins als més de 80.

El Consistori tracta amb aquesta campanya que la gent continue complint la normativa covid-19. Tenint com a referents als mateixos veïns i veïnes com a imatge i veu de la responsabilitat enfront de la irresponsabilitat i de complir amb les mesures de seguretat; que són essencials per a combatre al virus i que la «normalitat» torne.

“La situació per la Covid-19 continua sent molt complicada, si abaixem la guàrdia i no complim amb les mesures de seguretat, continuarem lamentant la vida de moltes persones”, assegura Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar. “Per això, hem pensat que ells i elles, els responsables de fer les coses bé, són els qui deuen difondre el missatge de responsabilitat cap a la resta de la població”, conclou.

Mascaretes escolars

L’Ajuntament va lliurar des de gener de 2021, 2.000 màscares higièniques reutilitzables per a tots els xiquets i xiquetes a partir de sis anys del CEIP Oliveretes de Miramar. Es tracta d’una inversió realitzada amb fons propis municipals. Les mascaretes s’han repartit als escolars de manera que cobriran l’horari lectiu fins que acabe el curs al juny.

D’aquesta forma, en paraules de Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: “Des de l’Ajuntament ajudem als pares a cobrir el desemborsament de la compra de mascaretes; que pot suposar d’uns 60 a 360 euros per xiquet o xiqueta i, a més, ens assegurem que tots i totes acudisquen protegits a l’escola, fent un ús correcte de les mascaretes”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre