La Diputació i la Universitat de València obrin un cicle de jornades sobre emprenedoria

0
La Diputació i la Universitat de València obrin un cicle de jornades sobre emprenedoria

El pròxim dimarts, 1 d’octubre, a les 16.45 h, l’Economia del Bé Comú (EBC) serà protagonista d’una jornada monogràfica que tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca de l’Envic d’Oliva, on des de la Càtedra EBC de la Universitat de València i l’Associació EBC Comunitat Valenciana s’abordarà l’aplicabilitat del model EBC a empreses i institucions, amb la intenció de superar la dicotomia entre sistemes econòmics capitalistes o comunistes, apostant per posar el benestar de la societat en el centre de les polítiques públiques i privades. La ponència estarà a càrrec de Joan Ramón Sanchis (director de la Càtedra EBC de la Universitat de València).

“La jornada abordarà l’aplicació del model a l’emprenedoria sostenible, així com a empreses ja existents i a administracions locals” assenyalava el regidor d’Ocupació i Empresa d’Oliva, Kino Calafat. A més, comptarà amb experiències de l’Associació Valenciana de l’Economia del Bé Comú relatives al Balanç del Bé Comú com a ferramenta per a la sostenibilitat de municipis i empreses.

Aquesta activitat està organitzada per la Universitat de València, Diputació de València i departament d’Ocupació i Empresa a través de l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva.

Per a la posada en marxa de les jornades, en el marc del projecte EMPRESOCIAL (Aula d’emprenedoria en economia social i sostenible) de la Universitat de València) en què participa la Diputació de València, es compta també amb la col·laboració de l’empresa provincial Divalterra, a través de la seua xarxa d’agències de desenvolupament local (ADL), i les respectives ADLs dels municipis i mancomunitats que acolliran les sessions als seus territoris. En concret, a banda de la sessió d’Oliva, estan previstes altres sis més en diferents localitats de la província de València.


DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí