Oliva Run Càncer 2019: inscripcions i preu

0
Oliva Run Càncer 2019: inscripcions i preu

Aquest diumenge, 29 de setembre, Oliva és la seu de la marxa solidària contra el càncer ‘Run Càncer- Circuit AECC València’. Una prova no competitiva que s’iniciarà a partir de les 10 h des del parc de l’Estació i que té un recorregut de 4 km pels carrers de la ciutat.

L’activitat està organitzada per la Regidoria de Participació Ciutadana, la Regidoria d’Esports i la Junta Local d’AECC a Oliva. A diferència dels anys anteriors, enguany la marxa tindrà tan sols la modalitat de caminant per facilitar la participació del nombre més gran de gent de totes les edats.

Aquest esdeveniment esportiu de caràcter solidari i familiar té com a objectiu promoure els hàbits de vida saludable, i fomentar la recerca oncològica.

Els resultats del passat any la van convertir en la marxa més gran solidària d’Europa, amb 59.000 participants i una recaptació que es va destinar íntegrament a la recerca oncològica, en forma de sis beques de recerca.

El regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà, i la regidora d’Esports, Yolanda Navarro, han mostrat tot el suport a l’associació AECC i esperen que la prova siga novament un èxit, i superar les xifres de participació de l’edició anterior.

Encara es poden aconseguir els dorsals (3 euros) i les samarretes (5 euros) aquest divendres de matí davant l’Oficina de Turisme del passeig a través d’AECC d’Oliva.


DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí