Noves ajudes i subvencions a esportistes d’elit no professionals d’Oliva

0
Noves ajudes i subvencions a esportistes d’elit no professionals d’Oliva

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la Delegació d’Esports que dirigeix ​​Yolanda Navarro ha aprovat la concessió de subvencions als esportistes d’elit no professionals de la ciutat d’Oliva per a l’exercici de 2019.

La concessió de subvencions té per objecte col·laborar econòmicament amb els esportistes d’elit d’Oliva, amb la finalitat de donar suport als programes d’entrenaments i despeses de competició d’alt nivell, d’acord amb la Llei de l’Esport i Activitat física de la Comunitat Valenciana, per tal d’aconseguir també millorar el rendiment d’aquestos esportistes.

Aquestes ajudes estan dirigides a esportistes d’elit; que siguen residents i empadronats a Oliva; que estiguen en possessió de la llicència federativa corresponent a la modalitat esportiva; i que no tinguen la condició de professional.

Per a la regidora Yolanda Navarro «Tenim la sort de tindre a Oliva esportistes d’elit, en moltes modalitats d’esport, que participen en competicions nacionals, europees i campionats del món amb excel·lents resultats. Des del SEM (Serveis Esportius Municipals) amb aquesta convocatòria volem donar suport als nostres esportistes d’elit. Els esportistes han de comptar, no només amb reconeixements institucionals, que se’ls mereixen, sinó també, i dins de les possibilitats de la Delegació d’Esports, amb un suport econòmic que ajude en les despeses de preparació i entrenaments, material, desplaçaments i participació en competicions d’alt nivell nacional, europeu, i mundial”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre