Bellreguard celebra amb activitats el Dia dels Drets de la Infància

0
Bellreguard celebra amb activitats el Dia dels Drets de la Infància

A Bellregurad es celebrarà el Dia Internacional pels Drets de la Infància amb una jornada dedicada a la xicalla. Entre les activitats programades per al proper dissabte, destaque el concert infantil i la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets.

L’espectacle es realitzarà a la Casa de la Cultura a les 18 hores. El grup musical infantil de les comarques de Castelló presentarà «A Xalar», com a homenatge al cantautor Paco Muñoz. Aquest concert va dirigit a menuts de entre 3 i 11 anys, i consta de cançons populars valencianes amb una barreja d’estils com folk, rock o blues entre altres.

La Casa de la Cultura també acollirà a les 19:30 hores tindrá lloc el Consell de Xiquetes i Xiquets, celebrant la cinquena edició d’aquest òrgan que es va posar en marxa l’any 2016.

Aquest any, per la situació sanitària, els actes comptaran amb totes les limitacions i precaucions estipulades. Juanjo Giner, regidor de Participació Ciutadana, ha assegurat que aquestos actes tracten «d’involucrar a les xiquetes i xiquets en la presa de decisions per a la millora del nostre poble».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí