11.7 C
Gandia
/ 17 enero 2022

Incorpora’t: el programa que ofereix onze cursos de formació especialitzada a Tavernes

Incorpora’t: el programa que ofereix onze cursos de formació especialitzada a Tavernes

La quarta edició del programa Incorpora’t de Tavernes ja està en marxa. Es tracta d’un programa que es desenvolupa mitjançant itineraris integrats d’inserció sociolaboral per a persones en situació d’exclusió social. La iniciativa està cofinançada pel Fons Social Europeu i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

L’objectiu no és altre que orientar, formar i assessorar als col·lectius més vulnerables de les habilitats necessàries per a facilitar-los accés al mercat laboral. Amb aquestes ferramentes s’aconseguirà una millor situació social, econòmica i personal de les persones aturades.

En aquesta quarta edició es duran a terme onze cursos de formació per a augmentar les competències i habilitats de totes les persones que participen. Entre tots els cursos, destaca el de netetja i desfinfecció efectiva front la Covid-19. L’oferta es completa amb el curs de cambrer i cuina, de carretoners i plataforma elevadora o manipulador d’aliments entre altres. Els cursos es desenvolupen en grups rediïts seguint les recomanacions sanitàries.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, assenyala que “Incorpora’t és un programa que dona oportunitats reals d’inserció sociolaboral i recupera l’autoestima dels participants a través de l’aprenentatge i el creixement laboral, un fet que els fa sentir-se valorats i els ajuda a aconseguir una millor qualitat de vida”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS