domingo, mayo 19, 2024

Incorpora’t: el programa que ofereix onze cursos de formació especialitzada a Tavernes

Incorpora’t: el programa que ofereix onze cursos de formació especialitzada a Tavernes

La quarta edició del programa Incorpora’t de Tavernes ja està en marxa. Es tracta d’un programa que es desenvolupa mitjançant itineraris integrats d’inserció sociolaboral per a persones en situació d’exclusió social. La iniciativa està cofinançada pel Fons Social Europeu i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

L’objectiu no és altre que orientar, formar i assessorar als col·lectius més vulnerables de les habilitats necessàries per a facilitar-los accés al mercat laboral. Amb aquestes ferramentes s’aconseguirà una millor situació social, econòmica i personal de les persones aturades.

En aquesta quarta edició es duran a terme onze cursos de formació per a augmentar les competències i habilitats de totes les persones que participen. Entre tots els cursos, destaca el de netetja i desfinfecció efectiva front la Covid-19. L’oferta es completa amb el curs de cambrer i cuina, de carretoners i plataforma elevadora o manipulador d’aliments entre altres. Els cursos es desenvolupen en grups rediïts seguint les recomanacions sanitàries.

- Publicidad -

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, assenyala que “Incorpora’t és un programa que dona oportunitats reals d’inserció sociolaboral i recupera l’autoestima dels participants a través de l’aprenentatge i el creixement laboral, un fet que els fa sentir-se valorats i els ajuda a aconseguir una millor qualitat de vida”.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...

Ganadores Fira del Cremaet Xeraco 2024:

La Fira del Cremaet i Esmorçar de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con una...

III Fiescrem de Xeraco: la programación

La Fira del Esmorçar i el Cremaet de Xeraco (Fiescrem) celebra este 2024 su tercera edición con...