18 C
Gandia
/ 16 mayo 2022

S’incorporen dos noves formacions en línia a l’Acord Territorial de la Safor

S’incorporen dos noves formacions en línia a l’Acord Territorial de la Safor

L’Acord Territorial de la Safor ha llançat dos noves ofertes formatives en línia totalment gratuïtes. L’objectiu d’aquestes formacions és millorar i amplir les competències digitals de tots els participants, així com la seua eficiència a les tasques quotidianes.

«Com millorar la teua productivitat» és una d’aquestes formacions i començarà el 27 de novembre. La seua durada és de 25 hores i té com ha objectiu principal la productivitat en ferramentes com Google Calendar, Gmail o Google Keep.

L’altre nou curs tracta de «Administració electrònica: com fer ús». Començarà el 30 de novembre amb una durada de 15 hores. Aquest curs vol dotar als participants de coneixements de e-administració, certificats electrònics i tramitiacions per Seu Electrònica.

El termini per insciure’s ja està obert i s’ha de realitzar a través de la pàgina web d’Urbalab Gandia.

Les formacions s’imparteixen per la plataforma d’e-learning d’Urbalab Gandia i s’emmarquen en “l’Acord Territorial de La Safor, La Safor Empren” impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l’Ajuntament de Gandia, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), UGT-PV Intercomarcal la Ribera-Safor Vall d’Albaida- Costera-Canal de Navarrés i Sindicat Unió Intercomarcal La Ribera-La Safor de CCOO-PV, amb el finançament de Labora i la Generalitat Valenciana.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS