viernes, 29 septiembre, 2023

Els afectats pel temporal Gloria tenen 45 dies per a demanar ajudes

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha anunciat que els ajuntaments afectats pel temporal Gloria disposen de 45 dies per a sol·licitar a la Generalitat ajudes per a reparar les destrosses causades pel mal temps.

La consellera ha assenyalat que la intenció de la Generalitat «igual que es va fer amb l’episodi de la DANA del passat mes de setembre», és «actuar amb la major celeritat administrativa possible».

En aquest sentit, després de l’aprovació urgent del decret d’ajudes que es durà a terme aquest mateix divendres en el Ple del Consell, les corporacions locals disposaran de 45 dies per a sol·licitar ajudes.

Tal com ha explicat la consellera, les subvencions es podran destinar a reparar infraestructures com a passejos marítims i també «béns inventariables i especialment mobiliari urbà i serveis turístics de platges perquè es puga recuperar com més prompte millor la normalitat en les nostres costes» per a que tot estiga en fucnionament a l’inici de la temporada estival.

A més, la consellera ha assegurat que l’Agència Valenciana de Seguretat i Emergències «estava preparada» per a atendre aquesta emergència atés que «en la Generalitat som molt conscients que, a causa de la crisi climàtica, els temporals seran cada vegada més virulents i es donaran amb major freqüència».

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...