martes, octubre 22, 2024

Dona sang i aconsegueix cinc euros a Bellreguard

Dona sang i aconsegueix cinc euros a Bellreguard

Totes les persones que donen sang rebran un val de 5 euros per gastar en el comerç local de Bellreguard

L’Ajuntament de Bellreguard i l’Associació de Comerciants de Bellreguard (Acobell) llancen una iniciativa solidària adreçada a incentivar la donació de sang i que servirà per a estimular les compres al comerç local.

Amb motiu de les jornades de donació de sang al poble, les regidories de Benestar Social i Hisenda i Promoció Econòmica, i l’associació Acobell, repartiràn un val de 5 euros a totes aquelles persones que acudisquen a donar sang.

Sota el lema ‘Salves vides i ajudes al petit comerç’, el consistori vol fer d’estes jornades de donació un èxit. Els vals es podran utilitzar en totes els establiments del poble associats a Acobell. La primera jornada de donació de sang serà el dimecres 16 de març a la Casa de Cultura de Bellreguard, de 17h a 20.30h.

- Publicidad -

“Amb això aconseguim un doble objectiu: ajudar a augmentar les reserves de sang i tirar una mà al comerç del nostre poble, que és un pulmó de l’economia del nostre poble”, ha assenyalat l’alcalde i regidor d’Hisenda, Joan Marco.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Gandia se prepara para la II Gala Solidaria en...

En la comarca de la Safor se llevará a cabo la segunda edición de la Gala Solidaria,...

El PP celebra el Día de la Mujer con...

Alrededor de 300 mujeres militantes y simpatizantes del Partido Popular, representantes de entidades y cargos públicos han...

La programación de la Mancomunidad de la Safor para...

El 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer, l'Agència d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de...