Oliva rep una subvenció per a reformar el Trinquet Municipal

0
Oliva rep una subvenció per a reformar el Trinquet Municipal

El Trinquet Municipal localitzat al Complex Esportiu Municipal, des de la seua construcció, ha tingut problemes de filtracions d’aigua a la paret lateral (nord-est) de 72 metres de longitud, de formigó, on existeixen nombroses esquerdes, així com filtracions a la coberta superior.

Les futures reparacions consistiran en el muntatge de panels tipus sàndwitx (amb aïllament interior), que atenuarà els efectes del canvi de temperatures sobre el mur. Així mateix, millorarà la imatge exterior del Trinquet.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro ha assegurat que amb aquesta subvenció i l’aportació de l’Ajuntament d’Oliva s’aconseguirà donar solució a una problemàtica estructural existent des de construcció de l’edifici. I ha agraït a la Direcció General d’Esports aquesta línia de subvencions que ajuden considerablement a les institucions locals a reformar, millorar o adaptar les instal·lacions esportives.

Des de la regidoria d’Esports han traslladat als clubs de Pilota Valenciana aquesta nova subvenció i tots ells han rebut la notícia amb molta satisfacció, ja que es tractava d’una reforma molt necessària per al bon funcionament diari del Trinquet.

Navarro ha explicat que concretament la subvenció que rep l’Ajuntament d’Oliva és de la modalitat tipus B, que serveix per a realitzar reformes, actuacions de millores, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives tradicional i aquells recintes on es practique qualsevol de les modalitats tradicionals reconegudes per la Federació de Pilota Valenciana. S’entenen com a tals trinquets d’escala i corda, raspall, galotxa, així com frontons valencians per a qualsevol modalitat oficial de pilota valenciana.

La present convocatòria per a l’exercici 2020, la quantia total màxima estimada a concedir de la qual és de 4.085.960,00 euros. D’aquesta quantia, 885.960€ estan reservats per a projectes Tipus B el cost dels quals siga major de 20.000 €, i el finançament serà d’un màxim del 80% del seu cost.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre