sábado, 30 septiembre, 2023

Es cancel·la la X edició de Gran Fons Alberto Contador Oliva

Els repunts de casos positius a la Comunitat Valenciana han provocat noves restriccions que impedeixen la realització de proves esportives amb un nombre elevat de participants. Aquesta edició comptava amb una alta afluència d’esportistes de tot el territori i aquest era un gran impediment.

Yolanda Navarro, regidora d’Esports, ha lamentat aquesta anul·lació però ha expressat que davant aquesta situació, era la decisió encertada. «És una llàstima que aquesta edició que comptava amb un nombre tan elevat d’inscripcions i posava a Oliva com un referent esportiu, es vega truncada. Però així i tot, des de les administracions públiques hem de ser conscients de la situació i prevenir qualsevol possible focus» ha afirmat Navarro.

Joaquín Calafat, regidor de Turisme, ha expressat que “ja estava tot a punt. Els actes per als participants i tots els veïns, la publicitat i promoció, els mallots, les fotos amb els més menuts, les trobades amb els joves, les bicis solidàries…Una programació perquè tots ens sentírem partícips d’un gran esdeveniment esportiu que té en Oliva la seua seu. El Gran Fons Alberto Contador tornarà amb més força que mai a casa el pròxim any. Alberto Contador i el seu equip tornaran a Oliva per gaudir de cada racó de la nostra ciutat I nosaltres amb ells”.

Des de l’organització s’ha informat via correu electrònic de tota la informació de la cancel·lació i reemborsament de les inscripcions.

Tant l’organització com l’Ajuntament d’Oliva s’han compromés a treballar conjuntament per tal que l’edició del 2021 siga la millor versió. 

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...