lunes, julio 15, 2024

Es cancel·la la X edició de Gran Fons Alberto Contador Oliva

Es cancel·la la X edició de Gran Fons Alberto Contador Oliva

Els repunts de casos positius a la Comunitat Valenciana han provocat noves restriccions que impedeixen la realització de proves esportives amb un nombre elevat de participants. Aquesta edició comptava amb una alta afluència d’esportistes de tot el territori i aquest era un gran impediment.

Yolanda Navarro, regidora d’Esports, ha lamentat aquesta anul·lació però ha expressat que davant aquesta situació, era la decisió encertada. «És una llàstima que aquesta edició que comptava amb un nombre tan elevat d’inscripcions i posava a Oliva com un referent esportiu, es vega truncada. Però així i tot, des de les administracions públiques hem de ser conscients de la situació i prevenir qualsevol possible focus» ha afirmat Navarro.

Joaquín Calafat, regidor de Turisme, ha expressat que “ja estava tot a punt. Els actes per als participants i tots els veïns, la publicitat i promoció, els mallots, les fotos amb els més menuts, les trobades amb els joves, les bicis solidàries…Una programació perquè tots ens sentírem partícips d’un gran esdeveniment esportiu que té en Oliva la seua seu. El Gran Fons Alberto Contador tornarà amb més força que mai a casa el pròxim any. Alberto Contador i el seu equip tornaran a Oliva per gaudir de cada racó de la nostra ciutat I nosaltres amb ells”.

Des de l’organització s’ha informat via correu electrònic de tota la informació de la cancel·lació i reemborsament de les inscripcions.

Tant l’organització com l’Ajuntament d’Oliva s’han compromés a treballar conjuntament per tal que l’edició del 2021 siga la millor versió. 

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

El XVIII Rally Ciutat de Gandia se disputará el...

Los próximos días 10 y 11 de mayo de 2024 se celebrará la “XVIII edición del Rally...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

Xeraco se prepara para recibir el Trofeo Mancomunidad de...

El trinquet de Xeraco abrirá el próximo lunes el Trofeo Mancomunidad de Municipios de la Safor de...