viernes, julio 19, 2024

Ròtova busca la implicació estudiantil en la sostenibilitat

Ròtova busca la implicació estudiantil en la sostenibilitat

L’Ajuntament de Ròtova ha iniciat el projecte 50/50 per al proper curs escolar 2023/24, que té com a objectiu principal, la reducció del consum energètic i la promoció de l’eficiència ambiental a les escoles del municipi.

Gràcies a una subvenció de 4.983,20€ atorgada per la Diputació de València, l’Ajuntament ha posat en marxa aquesta proposta que forma part de l’estratègia Reacciona de l’àrea de Medi Ambient de la institució provincial.

El projecte 50/50 busca no només disminuir la despesa energètica i les emissions, sinó també implicar la comunitat educativa en aquesta causa. Mitjançant sessions formatives pràctiques, els estudiants seran partícips en la identificació del consum d’energia i aigua a l’escola, l’elaboració d’un pla d’estalvi, i el seguiment de les mesures implementades.

- Publicidad -

Antònia Paredes, regidora de Criança, Formació i Educació Integral, ha subratllat la importància d’aquest tipus de programes per sensibilitzar els joves sobre la necessitat de preservar el medi ambient. «És fonamental donar continuïtat a aquestes iniciatives que promouen la consciència ambiental i la responsabilitat envers el nostre entorn», ha afirmat la regidora.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Ivace+i invierte dos millones de euros para mejorar las...

Ivace+i ha anunciado una inversión de dos millones de euros para mejorar las instalaciones y servicios de...

Pantalla gigante en el Real de Gandia para ver...

El ayuntamiento del Real de Gandia pondrá a disposición de todos sus vecinos y vecinas una pantalla...

Gandia acoge el Pirata Beach Fest del 10 al...

La 6ª edición del Pirata Beach Festival de Gandia tendrá lugar del 10 al 13 de julio...