Miramar inicia el programa Dona activa, dona saludable

0
Miramar inicia el programa Dona activa, dona saludable

La Regidoria de Sanitat i Igualtat de l’Ajuntament ha començat un programa per impulsar els hàbits de vida saludables i desmitificar els estereotips negatius al voltant de la dona.

Dona activa, dona saludable es un prjecte que busca promoure una cultura saludable de la dona. El seu objectiu es donar a les participants les ferramentes necessàries per a que siguen capaces de gestionar la seua salut. Aquesta iniciativa està subvencionada amb 3.116,000 euros per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Aquest projecte es desenvoluparà a travéz d’activitats practiques socioculturals i tallers teòrics de formació que es realitzaran des del 15 de setembre fins al 3 de novembre de 2020.

Natalia Vila, regidora de Sanitat i Igualtat de l’Ajuntament de Miramar, ha explicar que «des de la Regidoria hem buscar un programa d’activitats destinat a promocionar la salut de les dones del nostre poble a partir de 18 anys. Es duran a terme sessions on s’inclouran activitats relacionades amb l’autogestió de la pròpia salut i la creació d’una xarxa de dones conscienciades amb la salut i amb la perspectiva de gènere. Entre les activitats que destaquem està la marxa  nòrdica a través d’un tram de la ruta del Sender Blau de Miramar, un taller de cuina, un passeig cultural i cafès-tertúlia sobre alimentació, emocions, apoderament sexual i la gestió del temps”.

  • Qui pot participar? Dones de totes les edats a partir de 18 anys.
  • Quan es realitzen les activitats? Del 15 de setembre al 3 de novembre de 2020.
  • Lloc de realització: Centre Social El Molí.
  • Inscripcions: Del 31 d’agost al 14 de setembre de 2020. A través de https://forms.gle/qRug2ebcBrMvV3u5A
  • Per a consultes o altres dubtes: 962 81 91 01.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí