L’Ajuntament de Tavernes, ha iniciat de nou la fase de licitació de l’ascensor que s’ubicarà en la zona nord i que facilitarà l’accés als vianants. Després de resoldre la primera licitació, l’empresa adjudicatària va renunciar a l’execució del projecte.

“Es tracta d’una situació poc habitual una vegada la licitació s’ha resolt, però gràcies a les gestions realitzades per l’Ajuntament hem pogut mantenir la subvenció de la Diputació de València per a realitzar esta millora i tornar a iniciar la fase de licitació, ja que nosaltres sí hem complit amb tots els terminis legals”, va explicar l’alcalde Sergi González.

L’Ajuntament estima una inversió total e 89.123,42 euroes, amb una aportació de 49.406,93 euros provinent de fons propis i d’una subvenció directa de la Diputació de València que ascendeix a 39.716,49 euros.

L’ascensor premetrà comunicar el nivell del sòl del cementeri amb la zona nor de l’ampliació. Així s’eliminaran les les barreres arquitectòniques pròpies de l’orografia dels terrenys, i s’assegurarà l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Estes obres tenen un termini d’execució de tres mesos i asseguren l’accessibilitat de l’ampliació del cementeri municipal després de l’execució de les primeres fases de les obres.

En els últims anys, s’han acondicionat els terrenys per a la instal·lació de nínxols en la banda nord i s’ha obert un nou vial d’accés per a vehicles a la nova zona, a més s’han rehabilitat les zones més deteriorades, adequat nous espais per a urnes funeràries, s’ha construït un ossari en el jardí de la memòria on dipositar les restes de les casetes extintes i s’han substituït les plaques de fibrociment de les cobertes de l’edifici central del cementeri.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre