martes, junio 18, 2024

Tavernes inicia la fase de licitació de l’ascensor en el cementeri municipal

Tavernes inicia la fase de licitació de l’ascensor en el cementeri municipal

L’Ajuntament de Tavernes, ha iniciat de nou la fase de licitació de l’ascensor que s’ubicarà en la zona nord i que facilitarà l’accés als vianants. Després de resoldre la primera licitació, l’empresa adjudicatària va renunciar a l’execució del projecte.

“Es tracta d’una situació poc habitual una vegada la licitació s’ha resolt, però gràcies a les gestions realitzades per l’Ajuntament hem pogut mantenir la subvenció de la Diputació de València per a realitzar esta millora i tornar a iniciar la fase de licitació, ja que nosaltres sí hem complit amb tots els terminis legals”, va explicar l’alcalde Sergi González.

L’Ajuntament estima una inversió total e 89.123,42 euroes, amb una aportació de 49.406,93 euros provinent de fons propis i d’una subvenció directa de la Diputació de València que ascendeix a 39.716,49 euros.

- Publicidad -

L’ascensor premetrà comunicar el nivell del sòl del cementeri amb la zona nor de l’ampliació. Així s’eliminaran les les barreres arquitectòniques pròpies de l’orografia dels terrenys, i s’assegurarà l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Estes obres tenen un termini d’execució de tres mesos i asseguren l’accessibilitat de l’ampliació del cementeri municipal després de l’execució de les primeres fases de les obres.

En els últims anys, s’han acondicionat els terrenys per a la instal·lació de nínxols en la banda nord i s’ha obert un nou vial d’accés per a vehicles a la nova zona, a més s’han rehabilitat les zones més deteriorades, adequat nous espais per a urnes funeràries, s’ha construït un ossari en el jardí de la memòria on dipositar les restes de les casetes extintes i s’han substituït les plaques de fibrociment de les cobertes de l’edifici central del cementeri.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Las Fallas de Tavernes se preparan para celebrar la...

Las Fallas de Tavernes de la Valldigna darán el pistoletazo de salida al intenso calendario de las...

Gandia revivirá la conexión del tren Gandia-Dénia en una...

Gandia ha organizado la charla: "50 años sin tren Gandia-Dénia. El antiguo recorrido". El viernes 9 de...

Las gastronomía de Tavernes se promociona con su «paella...

Tavernes de la Valldigna ha promocionado su gastronomía en FITUR de la mano del restaurante Alzimar. El...