viernes, junio 14, 2024

La cantautora Montse Castellà actua a Ròtova pel 8M

La cantautora Montse Castellà actua a Ròtova pel 8M

Divendres 8 de març, a les 19:00 hores, la Plaça Major de Ròtova acollirà el concert de Montse Castellà, amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones. L’actuació forma part de la programació del BarnaSants, el projecte de cultura en xarxa dedicat a la cançó d’autor.

Al concert a Ròtova ens presentarà el seu darrer disc ‘Orgànic’, un projecte que parla de «de memòria històrica, amor, justícia, vida, mort, feminisme, amistat… i ho fa relacionant tots estos sentiments i realitats amb los principals òrgans del cos humà, de manera que cada cançó està vinculada a un òrgan en concret i les emocions que genera Este és un treball fet des de l’estómac i el cor. Amb sons més naturals, despullats i autèntics. Cançons amb vibració pròpia que busquen l’essència. Bioritmes nascuts de l’entranya. Amb lo fetge i els pulmons. Melodies i arranjaments elementals i lluminosos. Biologia de la música. Anatomia de l’arrel. Lo meu disc més visceral. L’origen de tot».

Enguany, amb el lema «El poble és qui mana». Montse Castellà és una cantautora de Tortosa, de les Terres de l’Ebre. Ha publicat sis discos i un llibre. La seua veu ha sigut educada per Nina, Helen Rowson, Paul Farrington, Carme Canela, Ana Finger o Rosa Galindo i ha tingut el privilegi de fer duets amb Joan Baez, Lluís Llach o Paco Ibáñez, entre d’altres.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Escoleta de verano Miramar 2024: del 24 de junio...

Un año más el Ayuntamiento de Miramar pone al servicio de la ciudadanía la Escoleta de Verano....

Más de 50 invitados y 25 actividades en el...

Gandia celebrará, los días 25 y 26 de mayo, el Festival Cortoons Gandia Frikidays. Se trata del primer...

La Marxa BTT Ale Cambro regresa a Tavernes de...

El próximo 2 de junio, los amantes del ciclismo de montaña podrán disfrutar de la octava edición...