Xeraco organitza una Jornada Ornitològica el 6 de desembre

0
Xeraco organitza una Jornada Ornitològica el 6 de desembre

L’ajuntament de Xeraco organitza el pròxim diumenge, 6 de desembre, una Jornada Ornitològica per donar a conèixer la importància ambiental de la zona i la seua biodiversitat, enfocant la mirada en les aus presents en els espais litorals.

L’activitat serà impartida per l’Associació de Guies Birding Comunitat Valenciana, i consta d’una part teòrica i una altra pràctica.

La teòrica estarà centrada en les tècniques d’identificació dels diferents grups d’aus. Després de l’esmorzar, realitzarem la part pràctica que consistirà en un recorregut a peu de baixa dificultat pels diferents ambients del nostre espai litoral, en els quals observarem les diferents espacies d’aus.

La jornada tindrà lloc a l’antiga Caserna situat a la platja de Xeraco a les 10 h, on es realitzarà la xerrada introductòria d’uns 45 minuts. Després d’un xicotet descans, començarem la ruta que tindrà una durada aproximada de 2,5 hores

Els interessats podran inscriure per correu electrònic: turisme@xeraco.es. Les places són limitades per rigorós ordre d’inscripció.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí