martes, julio 23, 2024

La programació de la II Fira de Muntanya de la Safor

La programació de la II Fira de Muntanya de la Safor

L’àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat i Emergència Climàtica, en col·laboració amb el Centre Excursionista de Gandia, organitzador d’enguany, ha presentat la programació completa de la II Fira de Muntanya de la Safor, que es desenvoluparà entre el 30 de novembre i el 3 de desembre al Teatre Serrano i a Marxuquera.

La II Fira de Muntanya vol anar més enllà del que es l’aspecte esportiu  i promoure la muntanya també des del punt vista paisatgístic, cultural o verd. 

Programa

- Publicidad -

La programació té dues parts diferenciades: Dijous 30 de novembre i divendres 1 de desembre al Teatre Serrano, II Mostra de Cinema de Muntanya, amb la projecció de documentals i la participació dels autors/es i persones rellevants de l’excursionisme i l’alpinisme a l’estat.  Posteriorment, hi haurà col·loqui amb el públic. 

El De l’1 al 3 de desembre, al Centre Social de Marxuquera, s’hi ha programat xarrades i debats sobre medi ambient, fauna, incendis forestals…; concerts; menjars populars; tallers dels col·lectius comarcals del sector que hi participen; excursions (dissabte i diumenge al matí); presentacions de llibrs i revistes; demostració de rescat en muntanya a càrrec del Consorci Provincial de bombers… 

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La Policía Nacional desmantela dos puntos de venta de...

La Policía Nacional ha llevado a cabo dos operaciones importantes contra el tráfico de drogas en las...

Ivace+i invierte dos millones de euros para mejorar las...

Ivace+i ha anunciado una inversión de dos millones de euros para mejorar las instalaciones y servicios de...

Pantalla gigante en el Real de Gandia para ver...

El ayuntamiento del Real de Gandia pondrá a disposición de todos sus vecinos y vecinas una pantalla...