miércoles, abril 24, 2024

Top 3

en portada

Aprovades les obres per a la construcció de la Connexió Sud d’Oliva

- Publicidad -

El pròxim 2 de març el Ministeri de Foment i la UTE formada per BECSA-COPCISA procediran a alçar l’Acta de Replanteig de les obres de la “Connexió Sud d’Oliva. Fase 1 de la Variant de la Safor”, que donarà inici formal a les obres.

Prèviament ha estat necessària una llarga tramitació administrativa, que va començar en l’any 2014, i per la qual s’ha treballat de manera persistent, tot culminant en l’alçament de les actes d’ocupació que ha tingut lloc entre els dies 18 i 20 de febrer, al Centre Polivalent, on ha acudit l’alcalde per complir el tràmit de signar-les com a màxima autoritat municipal.

David González ha manifestat la seua satisfacció, i la de la ciutat d’Oliva, per l’inici imminent d’unes obres tan reivindicades i esperades per la majoria de la població. Igualment, ha informat que té previst convocar a la Corporació Municipal a una reunió informativa sobre la programació de les dites obres, que comptarà amb l’assistència del cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat, José Vicente Pedrola, i l’equip de la Direcció Facultativa de les obres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

ACTUALIDAD