miércoles, abril 24, 2024

Top 3

en portada

Diversió i aprenentatge al Nadal a l’Escoleta de Ròtova

- Publicidad -

Amb l’arribada de les festes nadalenques, l’Ajuntament de Ròtova ha obert el període d’inscripció per a l’Escoleta de Nadal 2023- 2024. La iniciativa, que es consolida any rere any, té l’objectiu de oferir una opció lúdica i educativa per als més petits del municipi.

Des de l’1 fins al 15 de desembre, les famílies interessades podran formalitzar la seua inscripció presentant un full d’inscripció que es troba disponible a l’Ajuntament de Ròtova. A més, es recomana als pares, mares o tutors acudir personalment per tal de resoldre qualsevol dubte o rebre informació addicional.

En cas que la demanda supere les places disponibles, es seguiran uns criteris establits per garantir una distribució justa. En primer lloc, tindran prioritat aquelles persones empadronades en el municipi de Ròtova. A continuació, es considerarà la situació laboral del pare, mare o tutor/a, donant preferència als qui estiguen en actiu. Finalment, es contemplarà la possibilitat de pertànyer a una família monoparental com a factor determinant per a l’admissió.

Amb l’objectiu de fomentar la participació i inclusió, l’Ajuntament anima a les famílies a no perdre l’oportunitat de gaudir de l’Escoleta de Nadal, que cada any ofereix activitats recreatives, educatives i, sobretot, moments de diversió per als més

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

ACTUALIDAD