11.7 C
Gandia
/ 17 enero 2022

‘Dinamitza Ròtova’: servei d’Agència d’Ocupació de la Mancomunitat

‘Dinamitza Ròtova’: servei d’Agència d’Ocupació de la Mancomunitat

Ròtova ha posat en marxa “Dinamitza Ròtova”, el servei d’Agència de Desenvolupament Local, adscrit al Servei d’AODL de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, després de l’adhesió al servei, aprovat per a 2020.

Dimecres passat, Rosana Seguí, Directora General de Comerç, Artesania i Consum (GVA Economia Sostenible) va visitar Ròtova per apropar i explicar les ajudes destinades al comerç, consum i artesania, en la que fou la primera activitat oberta amb l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament.

Entre els objectius plantejats, hi ha el foment d’ocupació, formació i assessorament laboral; el desenvolupament local públic i privat; l’impuls al comerç local i empresariat; i la dinamització de la indústria, el turisme i l’agricultura. 

Ròtova incorpora per a esta tasca l’AODL Mónica Sendra Ferrer. L’horari d’atenció al públic serà divendres, de 13 a 14 hores. I l’assistència a l’Ajuntament, els dimarts i divendres, de 8 a 15 hores. 

Els canals de comunicació amb l’AODL habilitats per a l’atenció a la ciutadania són el correu electrònic (aodl@rotova.es) i la pàgina de Facebook “Dinamitza Ròtova”.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS