viernes, 29 septiembre, 2023

Villalonga inicia la campanya de desinsectació i desratització del clavegueram

Durant aquest temps, un equip integrat per personal de l’Ajuntament i de l’empresa NOMASBIXOS realitzarà la desinsectació dels pous de clavegueram mitjançant insecticides aplicats per polvoritzat i raticides.

Amb l’esmentada campanya es pretén controlar la població de «Periplaneta americana»(escarabat americà), que incrementa la seva activitat biològica i la seva presència amb l’augment de les temperatures pròpies de la primavera i estiu; així com la població de «rata comuna» (rata clavegueram).

Com en anys anteriors, la Delegació recorda que durant l’aplicació dels plaguicides a la xarxa de clavegueram pot incrementar-se la presència d’escarabats a l’exterior al intentar aquestes salvar-se de l’acció dels insecticides. No obstant això, els insectes «moren passats uns minuts».

Les Regiduries de Salut i Medi Ambient insisteixen en la necessària col·laboració ciutadana, dipositant els residus domèstics en els contenidors, sempre en bosses tancades i respectant els horaris de recollida, així com evitar llançar envasos i restes d’aliments en els parcs i espais públics o mitjançant les piques i inodors.

Cada vegada és més gran la necessitat de conscienciar la població a fer un bon ús dels espais públics i de les normes d’higiene i conservació de la ciutat, per evitar l’ús de plaguicides i productes químics en el control de les plagues urbanes.

AVÍS: CONTROL DE PLAGUES MUNICIPI DE VILALLONGA

S’informa que el pròxim dia 7 de juny començarà la  realització dels tractaments de desinsectació i desratització a la xarxa de sanejament del municipi de Vilallonga.

Es prega no estacionar sobre les tapes del clavegueram per facilitar el treball.

Es recorda que aquesta totalment prohibit segellar les tapes de la xarxa del clavegueram amb qualsevol mètode, això impedeix el poder realitzar el treball adequadament.

Durant els dies de tractament és possible que detecte la presència de  paneroles a la via a causa de l’efecte desallotjament del producte utilitzat.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...