viernes, mayo 24, 2024

Villalonga inicia la campanya de desinsectació i desratització del clavegueram

Villalonga inicia la campanya de desinsectació i desratització del clavegueram

Durant aquest temps, un equip integrat per personal de l’Ajuntament i de l’empresa NOMASBIXOS realitzarà la desinsectació dels pous de clavegueram mitjançant insecticides aplicats per polvoritzat i raticides.

Amb l’esmentada campanya es pretén controlar la població de «Periplaneta americana»(escarabat americà), que incrementa la seva activitat biològica i la seva presència amb l’augment de les temperatures pròpies de la primavera i estiu; així com la població de «rata comuna» (rata clavegueram).

Com en anys anteriors, la Delegació recorda que durant l’aplicació dels plaguicides a la xarxa de clavegueram pot incrementar-se la presència d’escarabats a l’exterior al intentar aquestes salvar-se de l’acció dels insecticides. No obstant això, els insectes «moren passats uns minuts».

- Publicidad -

Les Regiduries de Salut i Medi Ambient insisteixen en la necessària col·laboració ciutadana, dipositant els residus domèstics en els contenidors, sempre en bosses tancades i respectant els horaris de recollida, així com evitar llançar envasos i restes d’aliments en els parcs i espais públics o mitjançant les piques i inodors.

Cada vegada és més gran la necessitat de conscienciar la població a fer un bon ús dels espais públics i de les normes d’higiene i conservació de la ciutat, per evitar l’ús de plaguicides i productes químics en el control de les plagues urbanes.

AVÍS: CONTROL DE PLAGUES MUNICIPI DE VILALLONGA

S’informa que el pròxim dia 7 de juny començarà la  realització dels tractaments de desinsectació i desratització a la xarxa de sanejament del municipi de Vilallonga.

Es prega no estacionar sobre les tapes del clavegueram per facilitar el treball.

Es recorda que aquesta totalment prohibit segellar les tapes de la xarxa del clavegueram amb qualsevol mètode, això impedeix el poder realitzar el treball adequadament.

Durant els dies de tractament és possible que detecte la presència de  paneroles a la via a causa de l’efecte desallotjament del producte utilitzat.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...