lunes, 2 octubre, 2023

Carme Melo és la nova directora de la Universitat de València a Gandia

Carme Melo Escrihuela és la nova directora del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València (UV), amb seu al carrer Tossal.

El seu nomenament es va produir el passat 1 de març i, malgrat coincidir amb l’estat d’alarma per la pandèmia del Covid-19, ha estat treballant sense descans en aquesta nova etapa de la seua vida.

Carme Melo és llicenciada en Dret per la Universitat de València, Doctora (PhD) en Ciències Polítiques per la Universitat de Keele (Newcastle-Regne Unit) i té un ampli currículum tant d’estudis complementaris com de pràctica professional.

La seua trajectòria docent i investigadora s’ha forjat en el camp de la teoria política ecològica i la política ambiental. Els seus treballs més recents se centren en l’estudi dels conflictes ambientals, la relació entre ciutat i sostenibilitat i en l’anàlisi de les polítiques públiques i pràctiques socials amb impacte en el sistema agroalimentari.

El principal repte actual de Carme Melo és garantir que un esdeveniment tan longeu i emblemàtic com la Universitat d‘Estiu de Gandia se celebre també enguany. «Les mesures decretades per les autoritats sanitàries i educatives ens han portat a plantejar una edició virtual», afirma la nova directora del CIG-UV.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...