sábado, mayo 25, 2024

L’Ajuntament de Beniarjó repartirà 600 bons de consum per a incentivar el comerç local

L’Ajuntament de Beniarjó repartirà 600 bons de consum per a incentivar el comerç local

L’Ajuntament emetrà un total de 600 bons de consum de 20€, el que suposarà una injecció a l’economia local de 12.000€

Beniarjó posa en marxa la II edició dels bons de comerç. L’Ajuntament llançarà un total de 600 bons de comerç de 20€, en fraccions de 5€, el doble que l’any passat. Això permet posar en circulació 12.000 € entre els comerços i serveis locals en tan sols 12 dies, donat que els bons podran adquirir-se a partir del 19 d’octubre i es podran gastar fins al 31 d’octubre de 2023.

Aquesta iniciativa, que ja va obtenir una gran acollida en la primera edició celebrada l’any 2022, busca incentivar les compres en el sector del xicotet comerç del municipi. Per això, el govern municipal ha acordat duplicar la dotació econòmica aportada l’any passat pel consistori per a aquesta iniciativa, que passa de 3.000 € a 6.000 €.

L’aportació de la persona que consumisca un servei o un producte als comerços locals serà de 10 €, mentre que el consistori aportarà els altres 10 €, el que representa un descompte per al comprador o compradora del 50% en el bo de comerç adquirit.

- Publicidad -

Podran beneficiar-se d’aquest bons totes les persones majors d’edat empadronades a Beniarjó. Els bons són nominatius, personals i intransferibles i estan limitats a un per persona.

Les persones interessades a adquirir un bo de comerç podran fer- ho a les oficines de l’Ajuntament de Beniarjó de 9:00 a 14:00 hores i a la biblioteca de 17:00 a 20:00 hores. Per a comprar el bo caldrà presentar el DNI. No es podran comprar bons per delegació d’altres persones i s’hauran de pagar mitjançant targeta bancària o en metàl·lic.

Les persones interessades en conèixer quins són els comerços i serveis de Beniarjó adherits a la campanya del bo de comerç poden consultar-ho a les xarxes socials municipals.

L’alcaldessa de Beniarjó, Eva Llinares, ha afirmat que “com a administració pública més propera al ciutadà, la nostra obligació és promoure totes les opcions que estiguen al nostre abast per a impulsar el comerç de proximitat i contribuir a donar vida al municipi. En aquest sentit, creguem que aquesta iniciativa dels bons de comerç és molt positiva, i tant és així que enguany hem decidit duplicar la quantitat destinada a aquesta campanya, que passa de 3.000 a 6.000 €”.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Feria y fiestas Oliva 2024: la programación

La Feria y Fiestas de Oliva 2024, que tendrá lugar del 14 al 23 de junio, contará...

El Palau Ducal celebra el Día del Museo con...

El Palau Ducal dels Borja celebrará el Día Internacional del Museo, el 18 de mayo, con actividades...

El XVIII Rally Ciutat de Gandia se disputará el...

Los próximos días 10 y 11 de mayo de 2024 se celebrará la “XVIII edición del Rally...