Bellreguard ha tramitat més de 50 000 € del Pla Renhata

0
Bellreguard ha tramitat més de 50 000 € del Pla Renhata

L’Ajuntament de Bellreguard va habilitar l’any 2018 un servei específic per a poder tramitar, gestionar i facilitar informació del pla Renhata. Aquest pla, impulsat per la Conselleria d’Habitatge, trata de reformar cuines i banys o adaptar tot l’habitatge per a les necessitats de persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda. Aquestes ajudes són a fons perdut i arriben fins al 50 % del cost total de l’obra.

En el primer exercici d’aquest servei ja es van tramitar fins a 9 expedients amb un total de 18 307,41 € en ajudes rebudes. A l’any 2019 van augmentar els expedientes amb un total de 13 ajudes tramitades que van ascendir fins als 30 985,78 €. Aquest any 2020 les peticions continuen creixent, i ja s’han tramitat 22 expedients que superen els 50 000 € en ajudes.

Les dades analitzades avalen la bona acollida que ha tingut aquest projecte, valorat positivament tant per part de l’equip de govern municipal com pels usuaris. La tramitació de l’ajuda ha de realitzar-se mitjançant la plataforma electrònica de la GVA, per lo que l’ajuda de l’ajuntament de Bellreguard ha estat molt útil per a totes aquelles persones amb pocs coneixements en l’ús de les noves tecnologies.

Vist l’èxit d’aquest servei, l’ajuntament de Bellreguard no dubtarà tornar a habilitar l’ajuda de tramitació un any més. Segons les dades publicades per la conselleria, es pot apreciar com Bellreguard amb 4609 habitants ha tramitat 22 expedients, mentre que a la ciutat de Gandia, que no disposa del servei d’atenció personalitzada i amb una població de 73 829 persones, ha formalitzat sols 28 expedients.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí