lunes, junio 24, 2024

El Real de Gandia realitza més de 500 atencions en l’actual Estat d’Alarma

El Real de Gandia realitza més de 500 atencions en l’actual Estat d’Alarma

Més de 500 ajudes ha prestat La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Real de Gandia durant tot el confinament de la població, a causa de la crisi sanitària de l’coronavirus. Un treball en estreta col·laboració amb el CdR i Càritas de el Real de Gandia per prestar totes aquestes atencions.

La Prestació Econòmica Individual d’Emergència Social és el principal suport a les persones necessitades en situacions d’emergència, en el qual han estat beneficiades 23 famílies, des de l’inici de l’estat d’alarma per un valor de 5.020 euros.

Altres dels serveis que s’han prestat, és la concessió de 44 vals de menjador per a alimentació i trucades telefòniques a persones majors de poble, per un valor total de 2.640 euros.

- Publicidad -

Les accions de Benestar Social durant l’alerta sanitària es reparteixen en: primera atenció, gent gran, dependència, família i menors, igualtat i violència de gènere i masclista, persones sense llar, prestacions econòmiques i tramitació de la Renda Valenciana d’Inclusió.

L’alcalde de Real de Gandia, Gustavo Mascarell vol agrair «a l’CdR ia Càritas de Reial de Gandia seva tasca, així com a totes les entitats i persones que estan col·laborant en la gestió d’aquesta crisi, sense les quals hagués estat molt més difícil arribar a totes aquestes persones. Hem estat, estem i estarem treballant des del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament per donar solucions a aquesta situació tan extrordinaria que estem vivint i patint, però de segur, que junts i juntes tornarem «.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La última obra de Escena Erasmus llega a Gandia

El proyecto teatral europeo Escena Erasmus de la Universitat de València, en el que colabora la Diputació...

Las actividades culturales y deportivas en el Real de...

Como cada semana, el Real de Gandia cuenta con una gran agenda de actividades culturales y deportivas...

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...