lunes, 2 octubre, 2023

El Real de Gandia realitza més de 500 atencions en l’actual Estat d’Alarma

Més de 500 ajudes ha prestat La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Real de Gandia durant tot el confinament de la població, a causa de la crisi sanitària de l’coronavirus. Un treball en estreta col·laboració amb el CdR i Càritas de el Real de Gandia per prestar totes aquestes atencions.

La Prestació Econòmica Individual d’Emergència Social és el principal suport a les persones necessitades en situacions d’emergència, en el qual han estat beneficiades 23 famílies, des de l’inici de l’estat d’alarma per un valor de 5.020 euros.

Altres dels serveis que s’han prestat, és la concessió de 44 vals de menjador per a alimentació i trucades telefòniques a persones majors de poble, per un valor total de 2.640 euros.

Les accions de Benestar Social durant l’alerta sanitària es reparteixen en: primera atenció, gent gran, dependència, família i menors, igualtat i violència de gènere i masclista, persones sense llar, prestacions econòmiques i tramitació de la Renda Valenciana d’Inclusió.

L’alcalde de Real de Gandia, Gustavo Mascarell vol agrair «a l’CdR ia Càritas de Reial de Gandia seva tasca, així com a totes les entitats i persones que estan col·laborant en la gestió d’aquesta crisi, sense les quals hagués estat molt més difícil arribar a totes aquestes persones. Hem estat, estem i estarem treballant des del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament per donar solucions a aquesta situació tan extrordinaria que estem vivint i patint, però de segur, que junts i juntes tornarem «.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...