‘SA-FORMA’, un nou programa de formació accessible per als joves

0
‘SA-FORMA’, un nou programa de formació accessible per als joves

Des del Calaix Jove de la Safor han encetat un programa de foramció juvenil. El SA-FORMA està format pel curs de Monitor/a d’Animació en Temps Lliure i els monogràfics de Monitor/a de Menjador Escolar i Necessitats Educatives Especials.

Tots aquests cursos d’estiu tenen l’objectiu de formar als joves per tal que estiguen millor preparats quan afronten la seua nova etapa laboral. A continuació s’explica breument els tallers i cursos programats, així com les inscripcions.

  • Curs de Monitor d’animació en el temps lliure (MAT): Plà d’inscripció obert fins esgotar places. El curs té 310 hores totalment online i està homologat per l’IVAJ. Començarà a partir del 6 de juliol.
  • Monitor de Menjador Escolar: Plà d’inscripció obert fins esgotar places. Curs de 30 hores en línia que començarà a partir del 10 de juliol.
  • Necessitats Educatives Especials: Plà d’inscripció obert fins esgotar places. Curs de 20 hores en línia que començarà a partir del 15 de juliol.

Inscripcions: hi ha un descompte de 10€ per curs a l’alumnat que residexca en els pobles del Calaix. Els 18 municipis integrants del Calaix Jove de la Safor són: Tavernes, Oliva, Almoines, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, l’Alqueria de la Comtessa, la Font d’en Carròs, Miramar, Palma de Gandia, Potries, Rafelcofer, el Real de Gandia, Ròtova, Simat, Villalonga, Xeraco y Xeresa.

Per tal d’inscriure’s cal emplenar la fitxa d’inscripció específica del curs i remetre-la al correu electrònic: mariajose.acento@gmail.com.


DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí