10.2 C
Gandia
/ 20 enero 2022

El Real de Gandia adapta la programació cultural per oferir espectacles i activitats

El Real de Gandia adapta la programació cultural per oferir espectacles i activitats

Després de l’obligada aturada en la programació cultural per l’Estat d’Alarma del Covid-19, el Real de Gandia reprendrà als mesos de juliol i agost la seua programació cultural de manera adaptada a la pandèmia.

L’Alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha presentat la programació de “Estiu a la Fresca”, una novetat, que incrementa la programació dels últims anys i que porta activitats culturals al carrer durant l’estiu, i que enguany ho farà incloent mesures per a gaudir amb seguretat dels espectacles i activitats.

Gustavo Mascarell manifestava que “hem estat confinats molt de temps, tenim ganes de retrobar-nos amb la cultura anem a fer-ho de manera ordenada i segura amb Estiu a la Fresca. A l’igual que als anys anteriors, esta programació aposta per fer activitats en espais amples, per a tot tipus de públics i de manera gratuïta, i enguany, a més, suposa un reprendre units i unides l’activitat cultural, tornant junts i juntes també en matèria cultural, comptant amb la participació no sols de diverses regidories sinò també de les associacions locals”, destacava.

Així, tots els dimecres i els divendres, “Estiu a la Fresca” inclourà cinema, música, monòlegs, màgia o contacontes als mesos de juliol i agost amb la participació de diverses associacions i regidories, baix la coordinació de la regidories de Cultura i Festes.

Mascarell explicava que “tot i que hem fet activitats online durant el període de confinament, després d’estos mesos tan complicats es fa necessari que l’activitat cultural presencial torne a poc a poc, complint amb la normativa de la normalitat millorada, amb mesures com l’acomodació de cadires a la distancia de separació i requerint l’ús de mascaretes», explicava.

A més a més, la resta de dies de la setmana hi haurà activitats infantils com tallers, contacontes, campionats esportius, jocs, etc.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS