Parque 25 abril el real de gandia
Imagen: Google Maps.

Després de l’obligada aturada en la programació cultural per l’Estat d’Alarma del Covid-19, el Real de Gandia reprendrà als mesos de juliol i agost la seua programació cultural de manera adaptada a la pandèmia.

L’Alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha presentat la programació de “Estiu a la Fresca”, una novetat, que incrementa la programació dels últims anys i que porta activitats culturals al carrer durant l’estiu, i que enguany ho farà incloent mesures per a gaudir amb seguretat dels espectacles i activitats.

Gustavo Mascarell manifestava que “hem estat confinats molt de temps, tenim ganes de retrobar-nos amb la cultura anem a fer-ho de manera ordenada i segura amb Estiu a la Fresca. A l’igual que als anys anteriors, esta programació aposta per fer activitats en espais amples, per a tot tipus de públics i de manera gratuïta, i enguany, a més, suposa un reprendre units i unides l’activitat cultural, tornant junts i juntes també en matèria cultural, comptant amb la participació no sols de diverses regidories sinò també de les associacions locals”, destacava.

Així, tots els dimecres i els divendres, “Estiu a la Fresca” inclourà cinema, música, monòlegs, màgia o contacontes als mesos de juliol i agost amb la participació de diverses associacions i regidories, baix la coordinació de la regidories de Cultura i Festes.

Mascarell explicava que “tot i que hem fet activitats online durant el període de confinament, després d’estos mesos tan complicats es fa necessari que l’activitat cultural presencial torne a poc a poc, complint amb la normativa de la normalitat millorada, amb mesures com l’acomodació de cadires a la distancia de separació i requerint l’ús de mascaretes”, explicava.

A més a més, la resta de dies de la setmana hi haurà activitats infantils com tallers, contacontes, campionats esportius, jocs, etc.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre