lunes, junio 24, 2024

El Real de Gandia adapta la programació cultural per oferir espectacles i activitats

El Real de Gandia adapta la programació cultural per oferir espectacles i activitats

“Estiu a la Fresca” inclourà cinema, música, màgia, monòlegs o contacontes als mesos de juliol i agost amb la participació de diverses regidories i associacions.

Després de l’obligada aturada en la programació cultural per l’Estat d’Alarma del Covid-19, el Real de Gandia reprendrà als mesos de juliol i agost la seua programació cultural de manera adaptada a la pandèmia.

L’Alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha presentat la programació de “Estiu a la Fresca”, una novetat, que incrementa la programació dels últims anys i que porta activitats culturals al carrer durant l’estiu, i que enguany ho farà incloent mesures per a gaudir amb seguretat dels espectacles i activitats.

Gustavo Mascarell manifestava que “hem estat confinats molt de temps, tenim ganes de retrobar-nos amb la cultura anem a fer-ho de manera ordenada i segura amb Estiu a la Fresca. A l’igual que als anys anteriors, esta programació aposta per fer activitats en espais amples, per a tot tipus de públics i de manera gratuïta, i enguany, a més, suposa un reprendre units i unides l’activitat cultural, tornant junts i juntes també en matèria cultural, comptant amb la participació no sols de diverses regidories sinò també de les associacions locals”, destacava.

Així, tots els dimecres i els divendres, “Estiu a la Fresca” inclourà cinema, música, monòlegs, màgia o contacontes als mesos de juliol i agost amb la participació de diverses associacions i regidories, baix la coordinació de la regidories de Cultura i Festes.

- Publicidad -

Mascarell explicava que “tot i que hem fet activitats online durant el període de confinament, després d’estos mesos tan complicats es fa necessari que l’activitat cultural presencial torne a poc a poc, complint amb la normativa de la normalitat millorada, amb mesures com l’acomodació de cadires a la distancia de separació i requerint l’ús de mascaretes», explicava.

A més a més, la resta de dies de la setmana hi haurà activitats infantils com tallers, contacontes, campionats esportius, jocs, etc.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La piscina de Ròtova abre del 3 de junio...

La piscina municipal de Ròtova ya está abierta para disfrutar del verano. Los vecinos y vecinas del...

Los mejores 10 casinos en línea en español: guía...

En un espacio tan complejo como el del juego en internet, sabemos que elegir la opción correcta...

La última obra de Escena Erasmus llega a Gandia

El proyecto teatral europeo Escena Erasmus de la Universitat de València, en el que colabora la Diputació...