viernes, 29 septiembre, 2023

Halloween a Oliva: Passatge del Terror, Survival Zombie i Nit de les Ànimes

Tens 13 anys o menys? Vols passar por la Nit de Halloween? En Oliva es celebra el ‘Passatge del Terror’ que organitza la Regidoria de Joventut el pròxim dijous, 31 d’octubre, per primera vegada a Oliva.

L’horari: de 18.00 a 20.00 hores. El lloc: Parc de l’Estació, carpa de 200 metres quadrats. Podrà accedir qualsevol xiquet/a, fins a 13 anys. El Passatge del Terror es una activitat recomanada per a xiquets/es a partir de 10 anys (podran accedir pares/mares). Activitat gratuïta.

Per als majors de 13 anys, Oliva també ha preparat una gran activitat. La anomenada ‘Zombie Survival’ serà l’activitat dirigida a joves d’entre 14 i 26 anys, el mateix 31 d’octubre.

Per primera vegada el ‘Zombie Survival’ a Oliva. Un macrojoc al carrer de Terror i Supervivència que es desenvoluparà en diverses zones del poble. Una activitat inspirada directament en pel·lícules com Resident Evil, Rec i sagues de l’estil.

Serà una nit d’adrenalina plena de zombis i supervivents amb ambientacions, trames, actors, soldats, efectes especials i sorpreses que intenten fregar la realitat amb la implicació dels participants. El punt de trobada serà la plaça de Sant Roc i l’activitat s’iniciarà a les 21.00 hores i finalitzarà al voltant de les 00.00 h.

En el ‘Zombie Survival’ d’Oliva podran participar 150 joves inscrits prèviament. Es poden inscriure al Casal Jove Oliva – Centre Informacio Juvenil a partir de hui 23 i fins al pròxim dimecres 30 d’octubre. També ho poden fer telefonant als següents números de telèfon en horari d’atenció:

  • 610 70 76 44 Ramon (tècnic de Joventut)
  • 661 53 22 93 Anna Mena (Regidora de Joventut)

Els requisits de participació són:

Tindre entre 14 i 26 anys, roba còmoda per tacar en la caracterització, calçat còmode, una llanterna (la del mòbil no és còmoda), mòbil amb accés a Internet, quadern i bolígraf per anotar, Google Maps, anglés (nocions bàsiques), i per últim, acceptar les normes i clàusules de participació i exempció de responsabilitats disposades pels organitzadors.


Finalment, en la platja d’Oliva es celebrarà la Nit de les Ànimes, a partir de les 18 hores. Serà una activitat dirigida a públic infantil i familiar. Hi haurà un berenar i un pasacarrer que tindrà lloc des de plaça Europa fins Avinguda Mar Mediterrànea amb música, cucanyes, berenar i discomòbil. El preu: 1€ de donatiu.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...