11.7 C
Gandia
/ 17 enero 2022

Halloween a Oliva: Passatge del Terror, Survival Zombie i Nit de les Ànimes

Halloween a Oliva: Passatge del Terror, Survival Zombie i Nit de les Ànimes

Tens 13 anys o menys? Vols passar por la Nit de Halloween? En Oliva es celebra el ‘Passatge del Terror’ que organitza la Regidoria de Joventut el pròxim dijous, 31 d’octubre, per primera vegada a Oliva.

L’horari: de 18.00 a 20.00 hores. El lloc: Parc de l’Estació, carpa de 200 metres quadrats. Podrà accedir qualsevol xiquet/a, fins a 13 anys. El Passatge del Terror es una activitat recomanada per a xiquets/es a partir de 10 anys (podran accedir pares/mares). Activitat gratuïta.

Per als majors de 13 anys, Oliva també ha preparat una gran activitat. La anomenada ‘Zombie Survival’ serà l’activitat dirigida a joves d’entre 14 i 26 anys, el mateix 31 d’octubre.

Per primera vegada el ‘Zombie Survival’ a Oliva. Un macrojoc al carrer de Terror i Supervivència que es desenvoluparà en diverses zones del poble. Una activitat inspirada directament en pel·lícules com Resident Evil, Rec i sagues de l’estil.

Serà una nit d’adrenalina plena de zombis i supervivents amb ambientacions, trames, actors, soldats, efectes especials i sorpreses que intenten fregar la realitat amb la implicació dels participants. El punt de trobada serà la plaça de Sant Roc i l’activitat s’iniciarà a les 21.00 hores i finalitzarà al voltant de les 00.00 h.

En el ‘Zombie Survival’ d’Oliva podran participar 150 joves inscrits prèviament. Es poden inscriure al Casal Jove Oliva – Centre Informacio Juvenil a partir de hui 23 i fins al pròxim dimecres 30 d’octubre. També ho poden fer telefonant als següents números de telèfon en horari d’atenció:

  • 610 70 76 44 Ramon (tècnic de Joventut)
  • 661 53 22 93 Anna Mena (Regidora de Joventut)

Els requisits de participació són:

Tindre entre 14 i 26 anys, roba còmoda per tacar en la caracterització, calçat còmode, una llanterna (la del mòbil no és còmoda), mòbil amb accés a Internet, quadern i bolígraf per anotar, Google Maps, anglés (nocions bàsiques), i per últim, acceptar les normes i clàusules de participació i exempció de responsabilitats disposades pels organitzadors.


Finalment, en la platja d’Oliva es celebrarà la Nit de les Ànimes, a partir de les 18 hores. Serà una activitat dirigida a públic infantil i familiar. Hi haurà un berenar i un pasacarrer que tindrà lloc des de plaça Europa fins Avinguda Mar Mediterrànea amb música, cucanyes, berenar i discomòbil. El preu: 1€ de donatiu.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS