21.1 C
Gandia
/ 25 septiembre 2022

Xeresa Trail 2019: una referencia als esports de muntanya

Xeresa Trail 2019: una referencia als esports de muntanya

Un any més, s’ha celebrat a Xeresa el Trail Xeresa Mondúver. Aquest és el 7é any que es realitza aquest tipus de carrera de muntanya, convertint així al municipi en un referent per als esports de muntanya i en un atractiu del turisme rural. En aquesta ocasió, l’esdeveniment va comptar amb les modalitats de trail i sprinttrail i amb més de 500 participants.

No va faltar a aquest esdeveniment Josep Miquel Moyà, director general d’esport a la Generalitat. Van aprofitar l’ocasió Moyà i Anabel Peiró, l’alcaldessa de Xeresa, per a compartir impressions sobre el present i el futur de l’esport a Xeresa. Van valorar el Mondúver com a atractiu per als esports de muntanya i per al turisme. També van fer una valoració positiva sobre les activitats de pilota que ha començat a organitzar Xeresa aquest curs. Per últim, van confirmar que pròximament Xeresa serà escenari d’un torneig de pilota.

L’alcaldessa de Xeresa va destacar el treball que fa l’ajuntament conjuntament amb les associacions i els voluntaris per a fer possible aquests tipus d’esdeveniments, ja que sense ells no hi serien possible.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS