23.4 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

Xeresa aprova més d’1,9 milions d’euros de pressupost per l’any 2020

Xeresa aprova més d’1,9 milions d’euros de pressupost per l’any 2020

El 23 de desembre es va aprovar a Xeresa els pressupostos per a l’exercici 2020. Al migdia es va realitzar la comissió d’Hisenda, on va rebre el vot positiu unànime de tots els membres de la comissió (oposició inclosa). A la nit es va realitzar el plenari, on la proposta econòmica del regidor d’Hisenda, Israel Palma, va ser aprovada aquesta vegada amb el vot favorable de Compromís, l’abstenció del PP i cap vot en contra.

Malgrat la pèrdua de la recaptació de l’IBI davant l’alliberament de l’autopista que ha significat una reducció del 3,5% del pressupost, s’ha pogut mantindre totes les partides de serveis bàsics, i en alguns casos pujar-les, com ha sigut per exemple el cas de les partides de manteniment en via pública i de camins rurals, on s’ha augmentat amb un total de 85.000 €.

També s’ha contemplat les següents inversions en recursos propis: l’ampliació de nínxols al cementeri, la connexió al clavegueram i sanitaris al parc de la Servana per a construir els vàters, la creació d’una nova pàgina web per a l’ajuntament i la modificació del pla general d’ordenació urbanística per a adaptar-lo a nova normativa.

“Amb aquests pressupostos se segueix amb la línia de bones gestions econòmiques que ha caracteritzat el govern municipal aquests últims anys i es podrà satisfer les prioritats del poble i les qüestions més demandades pels veïns i les veïnes de Xeresa”, assegura el regidor d’Hisenda.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS