L’Ajuntament de Tavernes estudia ampliar l’oferta de FP

0
L’Ajuntament de Tavernes estudia ampliar l’oferta de FP

L’Ajuntament de Tavernes estudia la possibilitat d’ampliar l’oferta formativa de Formació Profesional (FP) al seu municipi. Des del consistori volen oferir per al pròxim curs el Grau Mitjà de règim especial de senderisme, muntanya mitjana i escalada a l’IES la Valldigna.

Aquesta proposta l’han traslladat des de l’Ajuntament al director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Manuel Gomicia, detallant les nombroses sendes i rutes de Tavernes i totes les possibilitats que ofereix el municipi en el esports i el turisme. Gomicia ha visitat l’IES Valldigna per veure totes les instal·lacions on es realitzarien les activitats, a més del rocòdrom homologat on es durien a terme les sessions d’aquest cicle.

La Formació Professional està dissenyada per a tindre una duració de dos anys i els estudiants aconsegueixen la titulació de tècnic en senderisme el primer any, i el segon curs s’ampliaria l’especialització en muntanya o escalada.

Sergi González ha assenyalat que «en la reunió s’han marcat les línies de treball per a poder oferir el pròxim curs un nou cicle formatiu al municipi, pensat per a la formació dels nostres jóvens en àmbits amb gran eixida laboral com l’esport i el turisme».

Gomicia, per la seua banda, ha explicat que «és una primera reunió d’altres que cal que es produïsquen per a valorar conjuntament si és factible establir este cicle formatiu atenent a un element fonamental: que es puga assegurar l’ocupabilitat de les persones que es formarien en este cicle».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí