viernes, mayo 24, 2024

Suspesa la setmana cultural i esportiva de Villalonga

Suspesa la setmana cultural i esportiva de Villalonga

L’ajuntament de Villalonga ha considerat que la celebració de la Setmana Cultural i Esportiva d’aquest 2020, que venia celebrant-se a finals del mes de juny habitualment, no és viable ni convenient, per la qual cosa ha decretat la seua suspensió des de cadascuna de les regidories competents.

La situació actual provocada per la pandèmia presenta un incert horitzó al curt termini pel que fa a la realització de les activitats de caràcter públic. La prudència ha d’imperar en aquests moments, i més quan no estan definides les dates per a les diferents fases de la desescalada, sent previsible en els pròxims mesos que es mantinguen les mesures de limitació de la mobilitat i les que aconsellen la distància social entre les persones.

El respecte a les normes que l’estat d’alarma ens imposa, és necessari que siga constant per tal d’evitar que l’esforç dels dos darrers mesos quede en res, i és per això que des de l’ajuntament s’encoratja a la població a seguir lluitant contra la propagació del virus amb comportaments responsables.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

El XVIII Rally Ciutat de Gandia se disputará el...

Los próximos días 10 y 11 de mayo de 2024 se celebrará la “XVIII edición del Rally...

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...