domingo, junio 23, 2024

Gandia celebra el 3 de March amb poesia i cultura

Gandia celebra el 3 de March amb poesia i cultura

Arriba la cinquena edició del 3 de March a Gandia, amb una programació d’actes literaris per commemorar la figura d’Ausias March, un dels poetes més destacats de la nostra història. Enguany, l’Ajuntament de Gandia i Saforíssims Societat Literària conviden a tots els ciutadans a participar en aquesta celebració cultural, que comença el divendres 1 de març i es prolonga fins al diumenge 3.

La regidora de Cultura, Balbina Sendra, destaca la importància d’aquesta commemoració. «El 3 de March és una oportunitat per valorar el llegat cultural de la nostra ciutat i reivindicar el paper de Gandia com a capital cultural».

Les activitats començaran amb una conversa sobre traducció literària al Palau Ducal dels Borja el divendres 1 de març. El dissabte 2 de març, tindrà lloc la presentació del poemari «Els enyoooors», de Jun Komura, seguida d’un vermut-recital amb joves poetes. A la nit, es realitzarà el recital nocturn del 3 de March al Carrer Major de Gandia.

- Publicidad -

La celebració culminarà el diumenge 3 de març amb una ruta literària pel Camí de Cotalba, des de Marxuquera fins a Sant Jeroni de Cotalba, amb visita guiada al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba i dinar de cabasset al Pavelló Municipal de Ròtova. Cal confirmar assistència per correu electrònic a saforissims@gmail.com abans del 29 de febrer.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Nuevo fin de semana de puertas abiertas al patrimonio...

Los días 15 y 16 de junio Gandia vuelve a abrir su patrimonio para que la ciudadanía...

«Simfonia de la Ment» se estrena en Tavernes de...

La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna será el escenario el jueves 13 de...

Gandia celebra la Noche de San Juan con hogueras...

El 23 de junio se celebra la Noche de San Juan en Gandia con una programación especial...