domingo, mayo 19, 2024

6.000€ en premis per al suport de comerç local en Tavernes

6.000€ en premis per al suport de comerç local en Tavernes

S’ha impulsat una campanya de promoció amb 6.000 euros en premis, ja que es sortejaran 120 xecs de 50 euros entre la població que faja les seues compres a Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes ha presentat la campanya per a potenciar i fomentar el comerç local durant les festes nadalenques. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Sergi González, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, membres de la corporació municipal i representants de les tres associacions de comerciants vallers: Associació de Comerciants de Tavernes, Mercat Municipal i ACEPLAT.

El consistori, juntament amb l’Associació de Comerciants, ha impulsat la campanya nadalenca de comerç local amb 6.000 euros en premis, ja que es sortejaran 120 xecs de 50 euros entre la població que faja les seues compres al xicotet comerç valler a partir del pròxim dilluns 14 de desembre. Els xecs es podran gastar posteriorment en els comerços adscrits a dita campanya nadalenca.

A més, l’Ajuntament ha presentat el vídeo promocional de la campanya, el qual es centra en imatges dels productes de qualitat que es poden trobar als establiments de Tavernes, i apel·la a l’emoció i al sentiment de poble per tal de potenciar les compres nadalenques al municipi.

- Publicidad -

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat “la importància de donar suport al comerç local i de proximitat, tant des de l’Ajuntament amb la promoció de campanyes com la que hui presentem, com per part dels veïns i veïnes, que amb el seu granet de sorra ajuden a mantenir una ciutat viva”.

Per la seua part, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “després d’uns mesos complicats, ara més que mai és el moment de recolzar els comerços del nostre poble. Comprar al poble suposa comprar productes de qualitat sense cues, aglomeracions ni desplaçaments i, sobretot, suposa demostrar als nostres veïns, amics o familiars que seguim al seu costat”.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...