viernes, 29 septiembre, 2023

Oliva reobrirà les piscines municipals a l’entrada de la Fase 3

L’obertura de les instal·lacions aquàtiques recreatives del Poliesportiu d’Oliva serà el pròxim 15 de juny, condicionada al progrés de la Comunitat Valenciana a la Fase 3 de la desescalada. En aquestes condicions, en la piscina coberta i descoberta del Poliesportiu, es podrà practicar natació tant per part d’esportistes federats com pel públic general.

Les piscines municipals comptaran amb totes les garanties sanitàries, ja que s’hi ha elaborat un protocol de seguretat conjuntament entre la Regidoria d’Esports, Serveis Esportius Municipals i l’empresa concessionària, BPX Sport. Aquestes mesures compleixen les recomanacions i protocols marcats per la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Salut.

Si la Comunitat Valenciana passa a la Fase 3 de la desescala, la Regidoria d’Esports informarà de les pautes que ha de seguir la ciutadania per a gaudir de les piscines amb seguretat.

La Regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assegurat que tant els tècnics municipals com l’empresa concessionària, BPX Sport, han treballat conjuntament per garantir la seguretat dels usuaris de les instal·lacions aquàtiques. Sempre posant per davant la salut de tots els veïns i veïnes i evitant qualsevol contagi de la covid-19.

“Les piscines municipals podien obrir-se en la Fase 2 de la desescalada però a causa de les restriccions i aforament, l’ajuntament i BPX Sport han acordat esperar fins al tercer tram, on es podrà oferir un servei segur i més generalitzat”, ha afirmat la regidora d’Esports.

Yolanda Navarro ha agraït als tècnics i personal de BPX Sport el treball i l’esforç realitzat durant les últimes setmanes per tal reobrir les piscines municipals amb garanties de seguretat i complint tots els protocols establerts.


ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...