lunes, junio 24, 2024

Óscar Prieto és el nou President de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva

Óscar Prieto és el nou President de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva

Óscar Prieto Ramos (30 anys), membre de la Filà Mosqueters d’Oliva va ser elegit com a nou president de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva en les votacions celebrades el 17 de novembre de 2019.

Van exercir el seu dret a vot 122 dels 130 compromissaris delegats per les 11 filades d’Oliva, dels quals 118 vots van ser favorables a la candidatura que encapçalava Prieto, 2 vots nuls i 2 No.

La Junta Directiva que ha conformat està composada per: Cristina Cots i Nadia Gómez (Filà Mudèjars), Paco Savall i Mario Aparicio (Filà Taifes), Diego Mestre (Filà Tuareg), Vicent Llorca (Filà Masers), Luis Terrados (Filà Contrabandistes), Salva Frasquet (Filà Almoràvits), David Blasco (Filà Jaume I), Jorge Amor (Filà Moriscos), Lorena Císcar (Filà Pirates) i Helena Mañó i Joan Mata (Filà Marràqueix).

- Publicidad -

L’actual president, que va exercir com a secretari en la Junta 2017-2019, ha creat un grup de festers que conjuga perfectament la joventut i l’experiència Festera per dur a terme un projecte de Festa que es va compartir entre els festers quan es va fer pública la seua candidatura.

En aquest projecte de Festa es proposen millores en els actes festers, consolidació de l’arxiu fester i millores en el funcionament de l’administració, economia i gestió de les infraestructures de la Festa de Moros i Cristians d’Oliva. A més, advoca per fer més forta la presència de la FMiC en la Unió Nacional d’Entitats Festeres (UNDEF) i potenciar la difusió i promoció de la Festa més enllà de la comarca.

Óscar Prieto afirma: “Tenim les ganes i l’entusiasme per dur avant el que ens proposem i, sobretot, conformem un equip que estimem la Festa i desitgem fer-la més gran. M’acompanya un grup jove, dinàmic i amb molta il·lusió. Dones i homes joves, però amb l’experiència necessària.”.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La última obra de Escena Erasmus llega a Gandia

El proyecto teatral europeo Escena Erasmus de la Universitat de València, en el que colabora la Diputació...

Las actividades culturales y deportivas en el Real de...

Como cada semana, el Real de Gandia cuenta con una gran agenda de actividades culturales y deportivas...

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...