sábado, mayo 25, 2024

L’Ajuntament d’Oliva segueix amb els treballs de desbrossaments a les vies públiques

L’Ajuntament d’Oliva segueix amb els treballs de desbrossaments a les vies públiques

L’Ajuntament d’Oliva va a realitzar una sèrie de treballs de desbrossament a diverses vies publiques de la localitat. Aquestes actuacions, seran portades a terme per part d’una empresa externa contractada. Tenen com a finalitat l’eliminació de les brosses sorgides durant l’estat d’alarma als carrers.

Tal i com han indicat el departament d’Obres i Serveis s’actuarà en tot el terme municipal, en diverses fases. Incloent el nucli urbà, el casc marítim, els polígons i els diferents disseminats del terme municipal.

Miquel Domènech, regidor delegat, va assenyalar que «durant l’estat d’alarma vam dedicar tots els recusos dels quals disposàvem per a garantir la màxima seguretat a la ciutadania, i no vam poder atendre aquestes tasques turinàries. Ara estem fent un gran esforç per tornar als carrer la qualitat de vida que la ciutadania mereix».

- Publicidad -
Ajuntament d’Oliva

Aquestos treballs de desbrossament es realitzaran amb mètodes manuals i de forma puntual amb mètodes mecànics on siga necessari. Altra caraterístiques dels mateixos és que es procurarà sempre que siga possible realitzar els treballs durant la nit per tal d’ocasionar les menors molèsties possibles i per a evitar les hores de més calor.

Els treballs es prolongaran durant diverses setmanes i l’objectiu és condicionar les vies públiques del municipi, millorar paisatgísticament l’espai públic i millorar la salubritat.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...