viernes, 29 septiembre, 2023

Oliva reparteix mascaretes als xiquets de primer a quart de primària

Des dels departaments de Salut Pública i d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva s’informa que es repartiran mascaretes infantils, per a xiquets i xiquetes de primer a quart de primària.

El repartiment es realitzarà als mateixos centres educatius on estan matriculats cada xiquet o xiqueta. L’horari establert serà de 09.00 h a 12.00 h, els següents dies:

-Dilluns, 25 maig (alumnes 1r Primària)

-Dimarts, 26 maig (alumnes 2n Primària)

-Dimecres, 27 maig (alumnes 3r Primària)

-Dijous, 28 maig (alumnes 4t Primària)

En el cas concret del col·legi concertat Sant Josep de la Muntanya, els alumnes de primer a quart de primària podran recollir-les a les dependències municipals de l’Oficina de Turisme, accedint per la porta lateral que hi ha dins del Mercat Municipal, en el mateix horari que la resta de col·legis.

“Com que la situació evoluciona dia a dia, i després de l’obligatorietat de l’ús de les mascaretes, tant a la via pública com en recintes tancats, quan no es puga conservar la distància de 2 metres, obligació que també recau en xiquets/es de més de 6 anys, des de l’Ajuntament d’Oliva, a través del departament de Salut Pública, hem cregut convenient el repartiment d’aquestes mascaretes especials per als escolars, a partir de primer de primària i fins a quart, és a dir, entre 6 i 9 anys aproximadament” assenyalava el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís.

Cal indicar que les mascaretes estaran disponibles en els dies establerts per a cada curs en els centres escolars, a excepció de San José, i que l’horari és ampli (de 9 a 12 hores) per tal que no s’acumule massa gent per a recollir les mascaretes. “Això sí, demanem als pares i les mares que acudisca només una persona a recollir-les.” explicava el regidor de Salut Pública.

Aquells xiquets i xiquetes dels cursos de primer a quart de primària que tot i estar empadronats a Oliva, estan matriculats en centres d’altres localitats, també hauran de passar per les dependències de Turisme per a recollir el seu kit sanitari.

Des del departament de Salut Pública també s’ha indicat que els xiquets/es a partir de 5é de Primària poden fer ús de les mascaretes quirúrgiques que ja es varen repartir per les vivendes setmanes enrrere.


ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...