12.2 C
Gandia
/ 20 enero 2022

Oliva llança una campanya per a conservar la memòria del confinament

Oliva llança una campanya per a conservar la memòria del confinament

L’Ajuntament d’Oliva anima a la gent perquè elabore els seus propis relats del confinament, per a recollir material etnogràfic del període comprés dins de l’estat d’alarma de la Covid-19.

L’objectiu és recollir els relats dels veïns i veïnes d’Oliva, mitjançant redaccions en text, fotos, vídeos, dibuixos i inclús testimonis en talls de veu, per a documentar i elaborar en el futur un treball etnogràfic propi del municipi d’Oliva.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’anima a la ciutadania d’Oliva a participar en l’elaboració i recollida de material documental per a incloure’l en l’Arxiu Municipal amb els testimonis.

Les persones interessades a participar han d’enviar el material que creguen oportú al correu electrònic participaoliva@gmail.com amb el concepte ArxiuCovid19 o usant serveis d’intercanvi de fitxers.

L’ajuntament custodiarà la documentació i garantirà el futur accés a la documentació a investigadors i historiadors perquè puguen treballar en l’elaboració del relat propi del municipi d’Oliva. Els qui vulguen enviar documentació s’han d’identificar aportant el seu nom complet, títol de l’obra i indicar que se cedeixen els drets de reproducció, distribució, consulta i posada a disposició del públic i difusió.

En les obres derivades s’hauran de mencionar als col·laboradors com a font documental i informativa.


COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS