Miramar inicia les obres per a la peatonalització del Carrer Major

0
Miramar inicia les obres per a la peatonalització del Carrer Major

L’Ajuntament de Miramar continua amb la progressiva peatonalització dels principals carrers i places del centre històric del municipi. En aquest cas, les obres de peatonalització del carrer Major.

L’Ajuntament de Miramar invertirà en aquesta actuació al voltant de 205.454,39 euros, procedents de fons propis municipals. Respecte a les obres, cal destacar que aquestes també inclouen la renovació de les xarxes de proveïment d’aigua potable, evacuació d’aigües pluvials i clavegueram.

Així mateix, també es renovarà l’enllumenat públic i la tota la zona per als vianants estarà equipada amb nou mobiliari urbà, tal com s’ha portat a terme en altres àrees peatonalitzades del municipi.

Una vegada finalitzades les obres, quedarà consolidada una àmplia zona per als vianants articulada en torn als espais més emblemàtics del centre històric de Miramar: la plaça Major, la plaça de’l Era, la plaça de l’Ajuntament, carrer Nou i Abadia.

“La revaloració del nostre nucli històric està basada en el desviament del trànsit de vehicles cap als afores del nucli amb l’objectiu de guanyar espai per a les persones, per a l’aprofitament dels nostres veïns i veïnes i millorar amb això la seua qualitat de vida. A més, les obres, que completen les actuacions fetes anys anteriors, també suposen la renovació d’infraestructures com les xarxes d’aigua potable, pluvials i clavegueram. Una important inversió que suposa la millora  d’una les zones més antigues del poble, evitant futures problemàtiques quan vinguen fortes pluges”, conclou l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí