miércoles, abril 24, 2024

Top 3

en portada

El patrimoni de Gandia es posa en valor amb «Nadal Arqueològic»

- Publicidad -

El «Nadal Arqueològic» comença a Gandia el 18 de desembre, i acabarà el 7 de gener pròxim, per a posar en valor alguns dels elements patrimonials més importants de Gandia i compta amb un programa carregat d’activitats que divertiran a totes les edats.

Els últims divendres i dissabtes de desembre, a les 17 i a les 12 hores, respectivament, el MAGa oferirà la visita guiada «Els treballs i els dies, el món antic de la Safor». A més, en acabar hi haurà un taller infantil que girarà entorn del descobriment del foc (22 i 30 de desembre), o la construcció dels mosaics romans (23 i 29 de desembre).

Els dissabtes mateix, a les 10 hores, tindran lloc les visites guiades al Castell de Bairén que ara mateix està sent excavat entre l’aljub de l’alcassaba, en el recinte superior del monument, i la zona de magatzems que es va recuperar als anys noranta.

«Durant aquesta legislatura, la filosofia del nostre departament ha canviat totalment. Normalment, quan una construcció d’aquest tipus està en obres sol tancar al públic, no obstant això, volem que la gent puga veure-hi el procés d’una restauració i siga conscient del treball i el pressupost que aquesta requereix», ha assenyalat la regidora de Patrimoni, Alícia Izquierdo.

Per la seua banda, els diumenges 24 i 31 de desembre, hi haurà visites a la Cova del Parpalló i al Morabit de Marxuquera, que tindran lloc a les 10 i les 12 hores, respectivament.

Respecte als preus, totes les propostes del programa són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

ACTUALIDAD