21.1 C
Gandia
/ 25 septiembre 2022

Miramar reactiva les mesures d’ajuda als restauradors, petits comerços i autònoms

Miramar reactiva les mesures d’ajuda als restauradors, petits comerços i autònoms

‘Reativem Miramar’ contempla en primer lloc l’ampliació de les terrasses perquè els restauradors de Miramar i la platja puguen ocupar «més espai en la via pública» i l’eliminació de la taxa d’ocupació de les taules i cadires durant tot el 2020.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: «D’aquesta forma, des d’aquest dilluns 11 de maig els bars i restaurants que obrin les terrasses al 50% d’aforament, tindran major espai per a albergar taules i cadires».

A més, l’Ajuntament de Miramar descomptarà la taxa d’ocupació de la via pública a les obres durant els dies d’inactivitat.

Una altra de les mesures és el prorrateig del cobrament de la taxa del fem del temps corresponent a l’estat d’alarma, a tots els comerços que han hagut de tancar .

I la suspensió del cobrament del cànon dels edificis i espais públics en concessió, que han tancat les instal·lacions, fins que reactiven la seua activitat.

Promoció comerç local

L’Ajuntament ha llançat una campanya, a través de les xarxes socials, per a promocionar a les petites i mitjanes empreses de Miramar i als autònoms locals. «La iniciativa ha estat molt ben acollida entre els veïns i veïnes, en tres dies ens han arribat més de 20 peticions de comerços i autònoms residents a Miramar», destaca l’alcaldessa.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS