domingo, julio 14, 2024

Miramar reactiva les mesures d’ajuda als restauradors, petits comerços i autònoms

Miramar reactiva les mesures d’ajuda als restauradors, petits comerços i autònoms

Miramar ha creat un paquet de mesures per a ajudar als restauradors, petits comerços i als autònoms a afrontar el tancament per la COVID-19.

‘Reativem Miramar’ contempla en primer lloc l’ampliació de les terrasses perquè els restauradors de Miramar i la platja puguen ocupar «més espai en la via pública» i l’eliminació de la taxa d’ocupació de les taules i cadires durant tot el 2020.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: «D’aquesta forma, des d’aquest dilluns 11 de maig els bars i restaurants que obrin les terrasses al 50% d’aforament, tindran major espai per a albergar taules i cadires».

A més, l’Ajuntament de Miramar descomptarà la taxa d’ocupació de la via pública a les obres durant els dies d’inactivitat.

- Publicidad -

Una altra de les mesures és el prorrateig del cobrament de la taxa del fem del temps corresponent a l’estat d’alarma, a tots els comerços que han hagut de tancar .

I la suspensió del cobrament del cànon dels edificis i espais públics en concessió, que han tancat les instal·lacions, fins que reactiven la seua activitat.

Promoció comerç local

L’Ajuntament ha llançat una campanya, a través de les xarxes socials, per a promocionar a les petites i mitjanes empreses de Miramar i als autònoms locals. «La iniciativa ha estat molt ben acollida entre els veïns i veïnes, en tres dies ens han arribat més de 20 peticions de comerços i autònoms residents a Miramar», destaca l’alcaldessa.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Llegan las fiestas patronales de l’Alqueria de la Comtessa:...

L’Alqueria de la Comtessa ya celebra en sus calles las fiestas patronales del municipio. Tras comenzar con...

La Colegiata de Gandia organiza 4 conciertos nocturnos este...

Cuatro conciertos nocturnos, más de mil velas con luz led y un escenario único. La Colegiata de...

El Concurso Internacional de Guitarra regresa a Gandia con...

La XVII edición del Festival de Guitarra Salvador García 'Panxa Verda' se celebrará del 1 al 9...