miércoles, abril 24, 2024

Top 3

en portada

Més d’un milió d’euros per a la millora d’instal·lacions per a animals a la Safor

- Publicidad -

El dimecres 13 de desembre, la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor va acollir amb la reunió de la Comissió de Seguiment de la construcció dels nuclis zoològics, que engloben les mancomunitats de la Ribera Alta, la Ribera Baixa i la Safor.

Un dels punts destacats de la trobada va ser la decisió de treure a concurs el nucli zoològic de l’Alcúdia. Amb això, s’obre una oportunitat per a empreses i professionals del sector interessats en aquesta iniciativa, que busca crear un espai modern i adequat per a l’atenció i cura dels animals.

D’altra banda, s’ha confirmat que el nucli zoològic de Tavernes de la Valldigna, que ocuparà un solar d’uns 3.000 m2, ja ha estat adjudicat. Les obres estan a punt de començar, amb la previsió de concloure-les durant el 2024 i tenir el nucli en plé funcionament el 2025. Aquesta iniciativa contribuirà significativament al benestar dels animals i fomentarà la sensibilització sobre la importància de la protecció i conservació de les espècies.

Amb una inversió estimada d’aproximadament 1.257.000 euros per a cada obra, aquest projecte representa una aposta per millorar la qualitat dels serveis i garantir instal·lacions òptimes per als animals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

ACTUALIDAD