martes, junio 18, 2024

La Diputació licita les obres per millorar la CV-670 Piles-Oliva

La Diputació licita les obres per millorar la CV-670 Piles-Oliva

La Diputació de València ja ha iniciat la licitació de les obres per millorar el tram de carretera CV-670 que uneix Oliva i Piles. Segons una de les previsions, aquesta licitació tindrà una durada de 8 mesos. Si es compleix, l’adjudicació de les obres es realitzaria a l’estiu de l’any 2021 i s’iniciarien a setembre del proper any.

Aquest projecte no sols inclou una millora en la seguretat i l’ampliació dels vorals laterals, també inclou un carril bici i un vial de servici lateral per evitar els accessos perpendiculars directes.

Actualment aquest tram de carretera, des de la glorieta de Piles fins la d’Oliva no compta amb una secció transversal suficient. Es tracta d’un tram de gran siniestralitat, ja que per aquest vial de poca seguretat circulen més de 12 000 vehicles per dia. A més, la situació es veu agreujada a causa dels nombrosos accessos directes en els seus marges, els quals no tenen cap tipus d’ordenació.

- Publicidad -

Per tots aquestos motius, l’actuació consisitirà, fonamentalment, en millorar els radir de fir a les corbes del traçat; ampliar l’ample de la carretera fins arribar als 15 metres comptant amb vorals laterals; construcció d’un carril bici; millora del drenatge de l’aigua contra inundacions; una millora de la connexió amb la rodona d’oliva; en una construcció d’un vial de servei, per evitar els accessos directes al marge esquerre, i millorar aquestos accessos al marge dret.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Gandia celebra el Corpus Christi el 1 y 2...

Gandia celebra los días 1 y 2 de junio de 2024 Gandia la solemnidad del Cuerpo y...

Escoleta de verano Miramar 2024: del 24 de junio...

Un año más el Ayuntamiento de Miramar pone al servicio de la ciudadanía la Escoleta de Verano....

Más de 50 invitados y 25 actividades en el...

Gandia celebrará, los días 25 y 26 de mayo, el Festival Cortoons Gandia Frikidays. Se trata del primer...