viernes, mayo 24, 2024

Aprovat el projecte de millora de la connexió entre Oliva i Pego

Aprovat el projecte de millora de la connexió entre Oliva i Pego

Es tracta d’un projecte molt reivindicat pels municipis d’Oliva i Pego que millorarà substancialment la seguretat en l’entorn de l’encreuament conegut com «la pelaora», i té un pressupost estimat de 6,4 milions d’euros

L’objectiu d’aquest projecte és millorar el control dels accessos a l’N-332 entre els punts quilomètrics 206,5 i 209,0, tal com es mostra en la imatge. Consisteix en la supressió de la intersecció que hi ha amb la carretera CV-678, d’accés a la localitat de Pego, i l’execució d’un nou enllaç amb pas elevat.

A més, s’eliminen nombrosos accessos directes existents, des de propietats confrontants a la carretera, mitjançant l’execució dels camins laterals de servei, en ambdós marges, de 2 km de longitud que condueixen aquest trànsit al nou enllaç.

L’alcalde d’Oliva ha mostrat la seua satisfacció perquè es tracta d’un projecte molt necessari per a millorar la seguretat en un encreuament molt conflictiu, pel qual porta treballant 4 anys, juntament amb l’alcalde de Pego.

- Publicidad -

De fet, els Pressupostos Generals de l’Estat de 2018 ja van incloure una partida, de 229.700 euros, per a la redacció del nou projecte constructiu que ara s’ha aprovat inicialment.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...