Recuperem Xeraco denuncia que el gimnàs “no es podrá legalitzar”

0
Recuperem Xeraco denuncia que el gimnàs “no es podrá legalitzar”

“Més de 88.664 euros per a un gimnàs al poliesportiu que a hores d’ara no pot tindre llicència d’apertura”.

Des de Recuperem Xeraco denuncien la “nefasta” gestió de l’anterior equip de govern encapçalat per Compromís i PSPV-PSOE després d’invertir més de 88.664 euros “per a unes instal·lacions que, en ara per ara, no pot tindre la llicència d’apertura corresponent per a fer ús de l’espai”.

Interior del gimnasio de Xeraco.

Es tracta d’una infraestructura a la qual cal aplicar-li la Llei d’Espectacles del 2010, com a recinte esportiu. En el decret s’indica que el gimnàs ha de tindre dos vestuaris separats per sexe, adaptats a la normativa de minusvàlids; a més, d’una instal·lació d’aigua calenta sanitària. Tota una sèrie de característiques que en la distribució actual i al plànol no es contempla.

D’aquesta manera, des de Recuperem Xeraco volen denunciar la “mala planificació de l’anterior govern, i dels seus anteriors regidors Jacinta i Estefan, que ha invertit més de 88.664 euros per a un gimnàs que ni compta amb vestidors. I és que no es pot fer projecte d’activitat en un gimnàs que no compleix la normativa”.

Interior del nuevo gimnasio de Xeraco.

“Demanem responsabilitats a Compromís per aquesta mala execució que ha suposat invertir més 88.664 euros en una obra que ara no pot tindre llicència d’apertura al no complir amb la normativa”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí