lunes, junio 24, 2024

Isaura Navarro estudia la incidència de la covid-19 a Tavernes

Isaura Navarro estudia la incidència de la covid-19 a Tavernes

Els representants de l’Ajuntament de Tavernes s’han reunit amb la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, per analitzar les mesures i la incidència de la covid-19 a Tavernes.

Tavernes suma actualment 66 casos positius actius, ascendint la seua incidència a 383 casos per cada 100 000 habitants. La situació del municipi encara és molt complicada, però la tendència dels contagis va en descens, ja que ha baixat en vora 200 casos.

Isaura Navarro ha valorat positivament totes les mesures adoptades per l’Ajuntament de Tavernes. El tancament de jardins i parcs infantils, l’increment de la vigilància policial i l’ajornament d’actes institucionals o activitats extraescolars junt a les restriccions de tot el territori valencià han donat els seus fruits.

- Publicidad -
Imatge: Ajuntament de Tavernes

Sergi González, alcalde de Tavernes, ha assegurat que «l’Ajuntament extremarà les mesures per a rebaixar les dades de contagi del municipi com més prompte millor. Hem de ser conscients dels risc que suposen les reunions sociofamiliars; per això no podem relaxar-nos en l’ús de la mascareta en entorns de confiança».

Isaura Navarro, per la seua part, ha descatat «la importància de la col·laboració de la ciutadania per a controlar la traçabilitat i frenar el creixement dels contagis. Davant esta situació, és recomanable la contenció de l’activitat social de la població i l’ús de la mascareta en les reunions sociofamiliars per a protegir als més vulnerables i reduir considerablement el nombre de contagis a Tavernes durant els pròxims quinze dies».

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La piscina de Ròtova abre del 3 de junio...

La piscina municipal de Ròtova ya está abierta para disfrutar del verano. Los vecinos y vecinas del...

La última obra de Escena Erasmus llega a Gandia

El proyecto teatral europeo Escena Erasmus de la Universitat de València, en el que colabora la Diputació...

Las actividades culturales y deportivas en el Real de...

Como cada semana, el Real de Gandia cuenta con una gran agenda de actividades culturales y deportivas...