lunes, 2 octubre, 2023

Isaura Navarro estudia la incidència de la covid-19 a Tavernes

Els representants de l’Ajuntament de Tavernes s’han reunit amb la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, per analitzar les mesures i la incidència de la covid-19 a Tavernes.

Tavernes suma actualment 66 casos positius actius, ascendint la seua incidència a 383 casos per cada 100 000 habitants. La situació del municipi encara és molt complicada, però la tendència dels contagis va en descens, ja que ha baixat en vora 200 casos.

Isaura Navarro ha valorat positivament totes les mesures adoptades per l’Ajuntament de Tavernes. El tancament de jardins i parcs infantils, l’increment de la vigilància policial i l’ajornament d’actes institucionals o activitats extraescolars junt a les restriccions de tot el territori valencià han donat els seus fruits.

Imatge: Ajuntament de Tavernes

Sergi González, alcalde de Tavernes, ha assegurat que «l’Ajuntament extremarà les mesures per a rebaixar les dades de contagi del municipi com més prompte millor. Hem de ser conscients dels risc que suposen les reunions sociofamiliars; per això no podem relaxar-nos en l’ús de la mascareta en entorns de confiança».

Isaura Navarro, per la seua part, ha descatat «la importància de la col·laboració de la ciutadania per a controlar la traçabilitat i frenar el creixement dels contagis. Davant esta situació, és recomanable la contenció de l’activitat social de la població i l’ús de la mascareta en les reunions sociofamiliars per a protegir als més vulnerables i reduir considerablement el nombre de contagis a Tavernes durant els pròxims quinze dies».

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...